ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιώργος Βολίκας – Διαδικτυακή Συναυλία στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Saint-Paul”


Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βολίκας και απόφοιτος της σχολής, την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 20:30, θα παρουσιάσει ζωντανά στο πιάνο, σε διαδικτυακή μετάδοση, οργανικές του συνθέσεις !

Η διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του “Saint-Paul” και θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook.

Δυο λόγια από τον κ.Ευάγγελο Κορκίδη , Πρόεδρο των αποφοίτων  της  Ελληνογαλλικής Σχολής  «Saint Paul”

“Φίλες και φίλοι και αγαπητές/οι συναπόφοιτοι,
η σημερινή βραδυά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον σύλλογό μας και για τον συναπόφοιτο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Βολίκα. Για πρώτη φορά διαδικτυακά, σε live μετάδοση   στις 8:30 μ.μ από την αίθουσα εκδηλώσεων της σχολής μας, θα παρουσιάσει οργανικές συνθέσεις του στο πιάνο και θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε.
Το φαινόμενο COVID 19 μπορεί να μας εμποδίζει να βρεθούμε εκεί με την φυσική μας παρουσία όπως άλλωστε είχαμε προγραμματίσει πριν 2 μήνες, όμως δεν θα μας εμποδίσει να τον απολαύσουμε έστω εξ αποστάσεως αλλά και να διατηρήσουμε την επαφή μεταξύ μας ως μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Το Δ.Σ και εγώ προσωπικά, ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Βολίκα, την διεύθυνση της σχολής που μας παραχώρησε την αίθουσα και φρόντισε το κούρδισμα του πιάνου αλλά και για την ιντερνετική και τεχνική υποστήριξη και τον υπεύθυνο στον τομέα των καλλιτεχνικών δρώμενων του συλλόγου μας και μέλος του Δ.Σ Δημήτρη Γκουρομίχο. Καλή αντάμωση σε λίγες ώρες.”

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top