ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζηθεοδοσίου: «Αδιανόητο να έχει περάσει το Πάσχα χωρίς να έχει καταβληθεί η έκτακτη ενίσχυση των 800 ευρώ σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες»

Δήλωση του Πρόεδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ.Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Όλο και περισσότεροι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες με ενημερώνουν ότι δεν έχει πιστωθεί ακόμα στους λογαριασμούς τους η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 800 ευρώ που με τόση επισημότητα είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση ως ένα από τα μέτρα στήριξης.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να έχει περάσει πλέον το Πάσχα και πολλοί συνάδελφοι μου να αναγκάστηκαν να περάσουν αυτές τις άγιες μέρες χωρίς την ελάχιστη στήριξη της Πολιτείας. Η κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει ότι δεν μιλάμε για εισοδηματίες που δεν αντιμετωπίζουν κανένα οικονομικό πρόβλημα, άρα δεν θα τους λείψουν τα 800 ευρώ, αλλά για ανθρώπους του μόχθου που λόγω του κορονοϊού βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη να είναι με κλειστή την επιχείρηση τους και χωρίς κανένα έσοδο. Αναρωτήθηκε άραγε κανείς πως κατάφεραν να περάσουν αυτές τις μέρες; Αν ήταν σε θέση να αγοράσουν ακόμα και τα απολύτως αναγκαία για να στρώσουν το πασχαλινό τραπέζι; Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, προφανώς όχι.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top