ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δωρεά διαφανών προσωπίδων υψηλής προστασίας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά με πρωτοβουλία του Βουλευτή κ.Μανωλάκου σε συνεργασία με την εταιρεία S-PLASTICON Α.Τ.Ε.Ε

                                                                                                

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Πειραιά κ.Νικόλαου Μανωλάκου πραγματοποιήθηκε  δωρεά διαφανών προσωπίδων στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Ακολουθεί σχετική δήλωση του βουλευτή κ.Μανωλάκου:

«Είχα την χαρά και την τιμή να συναντήσω τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιώς και να του παραδώσω διαφανείς προσωπίδες υψηλής προστασίας από τον κορωναϊό, με υλικό (Polyethylene Terephtalate Glycol-modified) που κατασκευάστηκαν και προσφέρθηκαν, από την εταιρία S-PLASTICON Α.Τ.Ε.Ε με προσωπική πρωτοβουλία, έπειτα από πρόκληση που της απηύθυνα.

Θεωρώ πως: Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος εκτελούν απερίσπαστα και με επαγγελματισμό, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, το κοινωνικό έργο που τους έχει αναθέσει η Πολιτεία.

Εν μέσω πανδημίας, σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι καθήκον όλων μας, να στηρίξουμε και να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις το έργο αυτών των ανθρώπων, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μας για όσα  προσφέρουν στην Πατρίδα».

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top