ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δωρεά 100.000 Ευρώ από  τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Ο ΠΣΑΠ* σε συνεργασία με την ιστοσελίδα gazzetta.gr  διοργάνωσε την Παρασκευή 3 Απριλίου τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης  για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Μετά την σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο δίνοντας μεγάλη οικονομική βοήθεια στο Τζάνειο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαρινάκης ενίσχυσε το Τζάνειο Νοσοκομείο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό με τον γνωστό γιατρό και οπαδό του Ολυμπιακού, Νίκο Βλαχάκο να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω των social media εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών.

Η χώρα μας, όπως και όλη η ανθρωπότητα, βιώνει δύσκολες στιγμές, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τον κόσμο. Για αυτό και αποτελεί χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό όσων δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας και να τους στηρίξουμε έμπρακτα.

Ενωμένοι και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, θα ξεπεράσουμε τη μεγάλη πρόκληση της εποχής μας και θα βάλουμε τις βάσεις για να ανατείλει μία νέα ημέρα, διαφορετική, με περισσότερο φως και κατανόηση.

Η ανάρτηση του ιατρού και Δημοτικού  Συμβούλου Πειραιά κ.Βλαχάκου:

«Παραλάβαμε μαζί με τον Αν. Διοικητή,μάσκες υψηλής προστασίας ενάντια στον Covid-19,προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ενώ είμαστε σε αναμονή δωρεάς εκ μέρους του, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού!!!
Σας ευχαριστούμε!!!
Θα νικήσουμε!!!»

*Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων  Ποδοσφαιριστών

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top