ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΒΕΠ:”Πέντε βραβεύσεις σε ετήσια κοινή Εκδήλωση 11 Φορέων του ΠΕΙΡΑΙΑ

 

 

ΕΒΕΠ: «Πέντε βραβεύσεις σημαντικών προσώπων της επιχειρηματικής & ναυτιλιακής κοινότητας & αναγόρευση δύο επίτιμων μελών του Επιμελητηρίου στην ετήσια κοινή εκδήλωση 11 φορέων του Πειραιά»

Πέντε βραβεύσεις σημαντικών προσώπων της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας θα πραγματοποιηθούν από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, την προσεχή Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17.30, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης για τον εορτασμό του Νέου Έτους. Το Ε.Β.Ε.Π κατ’ έτος στην καθιερωμένη εκδήλωσή του, που λαμβάνει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στον Πειραιά, τιμά πρόσωπα που έχουν διακριθεί στο επιχειρείν αλλά και για τη γενικότερη προσφορά τους στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Στην ίδια εκδήλωση θα αναγορευθεί σε επίτιμο μέλος του Ε.Β.Ε.Π. η οικογενειακή επιχείρηση Διαμαντοπούλου, «ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ», ως αναγνώριση της εκατονταετούς επιχειρηματικής δραστηριότητας, χάρη στην οποία έχει αναδειχθεί ως μία εκ των λαμπρότερων ελληνικών επιχειρήσεων με εξωστρεφή δυναμική. Φέτος θα βραβευτούν:
* H Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Zhang Qiyue, για τη συμβολή της στην περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, καθώς και οι κ.κ.:
* Γ. Πατέρας, Πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
* Σ. Παληός, Πρόεδρος της εταιρείας «Diana Shipping Inc.»
* Δ. Ανδριόπουλος, Πρόεδρος της εταιρείας «Dimand Real Estate»
* Ν. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας «Ν. Γιαννόπουλος-Π. Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ».
Θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να παρευρεθείτε στην ετήσια κοινή εκδήλωση αγιασμού και κοπής της πίτας 11 φορέων του Πειραιά.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top