ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΕΑ:Με μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο για «εργατική νομοθεσία – αλλαγές στα οικοδομικά έργα – επισιτιστικά καταστήματα»

 

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε η Επιτροπή Λογιστών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Ε.Ε.Α..

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, καθώς και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Παντελής, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο στηρίζει κάθε επιμορφωτική και άλλη δράση ενίσχυσης του κλάδου των φοροτεχνικών – λογιστών, αλλά και όλων των επαγγελματιών – μικρομεσαίων επιχειρηματιών.

 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε, επίσης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λογιστών του Ε.Ε.Α. και μέλος του Δ.Σ. κ. Σπύρος Σταυρούλιας. Σε συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής κ. Ηλία Χατζηγεωργίου οργανώνουν ήδη τα επόμενα σεμινάρια για τον κλάδο, στο πλαίσιο των δράσεων της Επιτροπής για τη συνεχή ενημέρωση – εκπαίδευση των επαγγελματιών.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο κ. Χρήστος Καρατζάς, η κα. Χαραλαμπία Γαλανοπούλου, ο κ. Αντώνιος Δεσπότης και ο κ. Αντώνιος Τσόγκας, οι οποίοι ανέλυσαν θέματα σχετικά με την Εργατική Νομοθεσία.

Επίσης, αναλύθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Ασφάλιση των οικοδομικών επιχειρήσεων, επισιτιστικών καταστημάτων, καθώς και τις νέες διοικητικές κυρώσεις για παραβάσεις Εργατικής Νομοθεσίας.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες έθεσαν ερωτήσεις στους εισηγητές, οι οποίοι έλυσαν όλες τις απορίες και κράτησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αμείωτο μέχρι το τέλος του σεμιναρίου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top