ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΕΕΑ: ” ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ”. Ένα χρήσιμο εγχειρίδιο για κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή»

 

Ένα σημαντικό περιεκτικό κείμενο “οδηγιών” , χρήσιμο στην επαγγελματική καθημερινότητα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, το οποίο περιέχει διευκρινίσεις, δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα, πληροφορεί, καταγράφει και αναλύει όλα τα μέτρα της κυβέρνησης τα οποία αφορούν και ενδιαφέρουν κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή δημιούργησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το δημοσιοποιεί στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη του και ευρύτερα στον κλάδο.

Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο (επισυνάπτεται) με μεγάλο εύρος κωδικοποιημένων πληροφοριών σε φορολογικά, ασφαλιστικά, εργασιακά, και άλλα θέματα  το οποίο επιμελήθηκε η νομική συνεργάτης του Ε.Ε.Α. κ. Σουζάνα Κλημεντίδη προσδιορίζοντας, απλοποιώντας και εξηγώντας ταυτόχρονα και καθετί που εξαγγέλθηκε, θεσμοθετήθηκε έως 22 Απριλίου και απευθύνεται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

 

Το περιεχόμενό του διαμορφώθηκε και από τα εκατοντάδες ερωτήματα που κατατέθηκαν στο Ε.Ε.Α. και συνεχίζουν να έρχονται καθημερινά στη διεύθυνση eidikoi@eea.gr  και αποτελούν συνήθεις απορίες οπότε και οι απαντήσεις τους συγκεντρωμένες στον ¨Οδηγό¨ διευκολύνουν την άσκηση του επαγγέλματος.

                                                                                      

Από το Ε.Ε.Α.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top