ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Προγράμματος «ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ»

 

 

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ πραγματοποιούν την τελική Εκδήλωση του έργου Early Warning Europe για την Ελλάδα, μέσω του οποίου υποστηρίχθηκαν πάνω από 1.000 επιχειρήσεις στην χώρα μας που αντιμετώπιζαν δυσκολίες λόγω της κρίσης.

Στην εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στο Ξενοδοχείο Hilton Αθηνών – Αίθουσα  «Εσπερίδες» (15:00 – 21:00) θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα από την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  «Ευρωπαϊκό Δίκτυο  Έγκαιρης Προειδοποίησης επιχειρήσεων και 2ης Ευκαιρίας επιχειρηματιών» στην Ελλάδα, που «έτρεξαν» το Ε.Ε.Α. και το ΙΜΕ/ΓΣΕΒΕΕ.

Ειδικότερα, ο Γενικός Συντονιστής Προγράμματος κ. Morten Moller, (Δανία) θα μιλήσει για τα επιτεύγματα και τα μαθήματα του EW EUROPE  για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, ο κ. Jan Adriaanse, από το Leinden University της Ολλανδίας θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας για τον λόγο που  χρεοκοπούν οι επιχειρήσεις και τι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί αυτό, η κα Mira-Maria Konktanen,  από την Ομοσπονδία των Φινλανδικών Επιχειρήσεων, θα αναδείξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες από το πρόγραμμα Early Warning Europe  στην χώρα της, και οι κ.κ. Ηλίας Γεωργόπουλος, Συντονιστής  ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και Σύρος Κοσκοβόλης, Συντονιστής ΕΕΑ, θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του προγράμματος και τα συμπεράσματα.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει απονομή των Πιστοποιήσεων στους 120 «Μέντορες Έγκαιρης Προειδοποίησης  ΜΜΕ

[gview file=”http://www.piraeus365.gr/wp-content/uploads/2019/11/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-Early-Warning-Europe_new1.pdf”]

[gview file=”http://www.piraeus365.gr/wp-content/uploads/2019/11/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-Early-Warning-Europe_new1.pdf”]

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top