ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαναπατρίζονται 244 Ελληνες με το Cruise Olympia των Μινωικών Γραμμών

Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Ηγουμενίτσα όπου θα αποβιβάσει 127 άτομα  και 40 ΙΧ. Το βράδυ θα πιάσει στην Πάτρα όπου θα αποβιβάσει 107 άτομα και 20 ΙΧ.

Επαναπατρίζονται 244 Ελληνες σήμερα με το πλοίο «Cruise Olympia” των Μινωικών Γραμμών και μετά από απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Πιο συγκεκριμένα στις 14.30 το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Ηγουμενίτσα όπου θα αποβιβάσει 127 άτομα  και 40 ιχ. Το βράδυ θα πιάσει στην Πάτρα όπου θα αποβιβάσει 107 άτομα και 20 ιχ.

Και στα δύο λιμάνια υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Οι επιβάτες θα εξέρχονται ένας ένας τηρώντας απόσταση ασφαλείας και θα ελέγχονται τα χαρτιά τους.

Υπάρχουν ανάμεσά τους πολλοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που βρίσκονταν στο εξωτερικό στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Κομβικής σημασίας ήταν η βοήθεια προς τους ταξιδιώτες από τους υπαλλήλους και τα στελέχη των Μινωικών αφού τους βοήθησαν να συμπληρώσουν έγγραφα και γενικώς να αντιμετωπίσουν την αναγκαία λόγω των συνθηκών γραγειοκρατία.

Όσο αφορά τα αποδεικτικά μονίμου κατοικίας που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιβάτες κύκλοι της ακτοπλοΐας προτείνουν να συμπεριληφθούν σε αυτά τόσο το πάσο των φοιτητών όπου αναγράφεται  το που μένουν όσο και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πηγή: Newmoney.gr            Μηνάς Τσαμόπουλος  

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top