ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετήσια Εκδήλωση & Kοπή πίτας Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics  

 

Με συμμετοχή στελεχών των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υποδομών & Μεταφορών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, φορέων του κλάδου των Logistics,  καθώς και περισσότερων από 90 επιχειρήσεων του ευρύτερου επιχειρηματικού χώρου πραγματοποιηθηκε η Ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Βιομηχανίας Ψύχους & Logistics την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο του Gazοo Events.

Την εκδήλωση άνοιξε με   χαιρετισμό του o κ. Αναστάσιος Μητιακούδης Διευθυντής Γενικής Διεύθυνσης Βιομηχανίας και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος, , όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τα ‘COLD LOGISTICS έχουν προτεραιότητα στη χρηματοδότηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης και μας απασχολεί ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας των επιχειρήσεων, με αξιοποίηση κάθε  δυνατού μέσου που παρέχει σήμερα η Πολιτεία, αλλά και η ιδιωτική αγορά. Συμμετείχε επίσης  ο κ. Βασίλης Λιόγκας εκπρόσωπος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα του 2019, και  η έναρξη των μαθημάτων του προγράμματος ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ  ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου.

 

Στους στόχους του 2020, κυριαρχεί πέραν της 3ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ LOGISTICS και της έναρξης των εργασιών του Cluster,  η αποστολή της Ελληνικής υποψηφιότητας μέσω του συνδέσμου για νέους έως 34 χρόνων, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «2020 GCCA Europe Future Leader Award», ο οποίος θα διεξαχθεί από την Global Cold Chain Alliance  στις 18-20 Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

 

Επιπλέον ανακοινώθηκε η διοργάνωση δυο συνεδρίων : «Αλεξανδρούπολη Ιούνιος 2020» και « Κρήτη Οκτώβριος 2020».

 

Το φλουρί κέρδισε ο κ. Κωνσταντίνος Χανιώτης  ένα διήμερο στο Grand Vytina Hotel και οι

κ.κ Χατζημανωλάκης Μιλτιάδης και Μανιατογιάννης Νικόλας μία συμμετοχή υψηλής γευσιγνωσίας στο Glub των Gastronomads.

 

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, τους χορηγούς της εκδήλωσης:

Μέγα  Χορηγό  MEDILINE,

Χρυσό Χορηγό IRM (Insurable Risk Management),

Αργυρό Χορηγό INOXTEC

Υποστηρικτές  JUNGHEINRICH HELLAS – CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANSE

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top