ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΜΚΕ ΜΑΧΗ δωρίζει Dettol στα μέλη της

Από την  Έλλη Σπυροπούλου

“Αξιότιμοι φίλοι,

Οι ασθενείς με αυτοάνοσο νόσημα ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες που προσβάλει ο κορονοϊός Covid 19.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα στο πλαίσιο των δράσεων της επικοινώνησε με την εταιρεία Reckitt Benckiser Healthcare και με τον επικεφαλής της Νίκο Τσακαλάκη.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα με απόφαση του κυρίου Τσακαλάκη, θα διατεθούν δωρεάν σε ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους ασθενείς που πάσχουν από αυτοάνοσο νόσημα αντισηπτικά προϊόντα Dettol της εταιρείας προκειμένου να μειωθεί το άγχος της πανδημίας και να προφυλαχθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Θα θέλαμε να στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας με το όνομα σας την διεύθυνση σας το τηλέφωνο σας και το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχετε προκειμένου να σας αποσταλούν τα προϊόντα το επόμενο διάστημα.

https://www.facebook.com/MacheGiaTaAutoanosaNosemata/

Θα χρειαστεί υπομονή γιατί οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες και πρέπει να συμμορφωθούμε με τα νέα μέτρα για να περάσει η πανδημία όσο το δυνατόν γρηγορότερα

Εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλό φίλο Γιώργο Ξηραδάκη που χωρίς την αμέριστη βοήθεια του δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτή η πρωτοβουλία. Ο Γιώργος είναι πάντα δίπλα μας στην ΑΜΚΕ ΜΑΧΗ αλλά και σε κάθε μαχη που χρειάζεται να δώσουμε ενωμένοι για το καλό της χώρας μας.

Θερμές ευχαριστίες στον Νίκο Τσακαλάκη επικεφαλής της Reckitt Benckiser Healthcare που στάθηκε αμέσως δίπλα μας σ αυτήν την πρωτοβουλία αλλά και  στη μεταφορική εταιρεία που δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να μας διευκολύνει αφιλοκερδώς.

 

Η ζωή είναι ΜΑΧΗ και εμείς είμαστε μαχητές

Αλλά για να παραμείνουμε, ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Θα περάσει, όπως όλα αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να ακούμε τους ειδικούς

Με εκτίμηση

Έλλη Σπυροπούλου

 

Πρόεδρος ΑΜΚΕ ΜΑΧΗ Για τα αυτοάνοσα νοσήματα”

η κ.Σπυροπούλου είναι:

 

Χορηγοί  επικοινωνίας: Update productions        Piraeus365.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top