ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΣΕΕ διοργανώνει : “Future of Retail”

 

Future of Retail

Διοργανωτές: Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

 

7 Φεβ στις 9 π.μ. – 8 Φεβ στις 9 μ.μ.

Grand Hyatt Athens

Leof. Andrea Siggrou 115, 117 45 Αθήν

Εισιτήρια

www.futureofretail.gr

Το 1ο «Future of Retail», που διοργανώνεται από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, προσδοκά να αποτελέσει το κορυφαίο forum διαλόγου για την ερμηνεία των σημερινών δεδομένων για το εμπόριο, την ανάλυση των διεθνών τάσεων και τελικά τη διαμόρφωση μιας νέας πρότασης για το μέλλον του εμπορίου, απαντώντας σε σημαντικά ερωτήματα για την ίδια την ύπαρξη και την εξέλιξή του.

Στόχος της διοργάνωσης «Future of Retail» είναι η δημιουργία ενός μόνιμου θεσμού παρακολούθησης των ραγδαίων αλλαγών στο εμπόριο.

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της διεθνούς αγοράς έρχονται να απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν το σύγχρονο επιχειρείν, προσφέροντας ένα παράθυρο γόνιμου διαλόγου για την αξιολόγηση των νέων συνθηκών που σκιαγραφούν σίγουρα ένα διαφορετικό μέλλον στην βιομηχανία του εμπορίου παγκοσμίως.

Την τελευταία δεκαετία η παραδοσιακή εμπορική επιχείρηση έχει αντιμετωπίσει την υποβάθμιση του φυσικού καταστήματος υπέρ της μετάβασης στο ηλεκτρονικό, την πολυκαναλική πώληση μέσω των δυνατοτήτων της ψηφιακής τεχνολογίας, την προσήλωση στην οικοδόμηση σχέσης πελάτη-μάρκας μέσω διαμόρφωσης εμπειριών και πιο πρόσφατα την αναγέννηση του φυσικού καταστήματος μέσω της χρήσης της τεχνολογίας Internet of Things.

Ποια είναι η απάντηση στην υπαρξιακή αναζήτηση του φυσικού καταστήματος;

 

Δείτε περισσότερα:

https://www.futureofretail.gr/el?fbclid=IwAR3jYZduKCHZUTuXtyfuzaUDQIZIskFZgv3BtEJZ1nNh7URPusd80a9n5yQ#paragraph-speakers

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top