ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Λουξ γιορτάζει τα 70α της γενέθλια «πλάι πλάι» με τον Αντώνη Ρέμο!

Η Λουξ κλείνει 70 χρόνιααπόλαυσης και το γιορτάζει «πλάι πλάι» με τον Αντώνη Ρέμο, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο Γήπεδο Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Η πρώτη στάση της χειμερινής περιοδείας EXPERIENCE TOUR 2020 του Αντώνη Ρέμου  είναι η Αθήνα και η Λουξβρίσκεταιγια άλλη μια φορά στο πλευρό του επιτυχημένου καλλιτέχνη, που θα παρασύρει το κοινό με τις μοναδικές του ερμηνείες. Αναπτύσσοντας μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης τα τελευταία πέντε χρόνια, ηΛουξσυντροφεύει σταθερά τον Αντώνη Ρέμο σε όλες τις μεγάλες εμφανίσεις του.

Θέλοντας να γιορτάσει μαζί με το κοινό τα 70 χρόνια ιστορίας και παράδοσης, αλλά και την αγάπη και προτίμησή του προς την εταιρία, η Λουξπροσέφερεμέσω διαγωνισμού στα socialmediaδωρεάν προσκλήσεις που θα δώσουν την ευκαιρία στους τυχερούς να απολαύσουν τον αγαπημένο Αντώνη Ρέμο live, σε μία ξεχωριστή, επετειακή βραδιά με γεύση… λουξ.

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, που τη φετινή χρονιά συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στη διοργάνωση Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Diamonds of the Greek Economy, HealthyDietAwardsκλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων.Η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plusnlight και λουξ plusnlighttea, που λάνσαρε η εταιρεία, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων

τηλ.: 6944562025 e-mail:anniekaragioule@loux.gr

http://www.loux.gr, http://www.plusnlight.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top