ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά  εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Από τον Χρήστο Γιορδαμλή

Τις τελευταίες εβδομάδες στην καθημερινότητα μας έχει μπει το Covid-19 υποχρεώνοντας όλους μας να αναθεωρήσουμε την πραγματικότητα.

Η Πρίσμα Ηλεκτρονικά στην 5η εβδομάδα τηλεργασίας στα τμήματα ανάπτυξης και υποστήριξης και με σεβασμό στον κάθε εργαζόμενο στο εργοστάσιο όπου εντατικά παράγουμε ηλεκτρονικά για ιατρικές, τηλεπικοινωνιακές και άλλες καινοτόμες εφαρμογές αντιμετωπίζει με αισιοδοξία την συγκυρία αυτή αλλά και τις επιπτώσεις σε όλους μας.

Είμαστε χαρούμενοι που η τεχνολογία που έχουμε αναπτύξει βοηθά σε ένα πιο φιλικό και ασφαλές περιβάλλον στην ναυτιλία και όχι μόνο. Εργαζόμαστε για μία επόμενη ημέρα όπου η επαυξημένη πραγματικότητα, η υπεύθυνη και ανθρωποκεντρική τεχνητή νοημοσύνη σε συνεργασία με κορυφαίους ερευνητές στην Ευρώπη όπου οργανισμοί όπως το CERN, η EDA, η AIRBUS και κορυφαίες Ναυτιλιακές συνεργάζονται μαζί μας για τις απαιτήσεις του αύριο στην αιχμή της τεχνολογίας. To Laros ενσωματώνει πλέον μοναδικά χαρακτηριστικά στην συλλογή – επεξεργασία σημάτων για αξιόπιστα και αξιοποιήσιμα δεδομένα.

Είναι σημαντικό να δούμε πέρα από τις απειλές και την επιπλέον ύφεση που θα δημιουργήσει το Covid-19 στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο, αξιοποιήσουμε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες μαζί.

Οι άνθρωποι της Πρίσμα Ηλεκτρονικά και εγώ προσωπικά ευχόμαστε Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση σε εσάς και τους αγαπημένους.

Προσέχουμε, #ΜένουμεΣπίτι, Είμαστε μαζί.

Πολλές ευχές
Για την Prisma Electronics

Ο κ.Γιορδαμλής  είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην Prisma Electronics  από το 1996.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top