ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Η SpiritSupplies Εμπορική ΕΠΕ ανακοινώνει την Υπηρεσία της Λιανικής προϊόντων τροφίμων και αναλωσίμων

Την Υπηρεσία της Λιανικής προϊόντων τροφίμων και αναλωσίμων ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Εταιρεία Διανομής Τροφίμων SpiritSupplies Εμπορική ΕΠΕ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SpiritSupplies ανήκει στον όμιλο SW Group και δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει κυρίως τις ανάγκες εφοδιασμού του ομίλου. Γρήγορα όμως ο κος Σπυριδάκος αντελήφθη την ευκαιρία για είσοδο στην αγορά τροφίμων και η εταιρεία έκτοτε δραστηριοποιείται και στον τομέα των τροφίμων δημιουργώντας και ένα μοναδικό «FOOD LOGISTIC CENTER», με ηγετική μάλιστα θέση σε αυτήν την εφοδιαστική αλυσίδα.

“..Δημιουργώντας ένα “Cash&Carry Λιανικής” , χρησιμοποιούμε τις υποδομές , το προσωπικό , το εσωτερικό δίκτυο διανομής , αλλά και τους σχεδόν 4.500 ενεργούς κωδικούς, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση, Με παράδοση κατ οίκον την επόμενη της παραγγελίας , στο σύνολο του πελατολογίου μας, των φίλων / συνεργατών και των οικογενειών τους, σε κωδικούς καθημερινής χρήσης σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με την αγορά.

Έχοντας σαν βασικό κορμό του πελατολογίου μας :
• Επαγγελματικών εγκαταστάσεων τροφοδοσίας (ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια, ταβέρνες, πιτσαρίες, fastfood, καφετέριες κ.λπ.)
• Εταιρείες Catering
• Εμπορικά Πλοία, κρουαζιερόπλοια, Ακτοπλοΐα&.
• Αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια
• Οργανωμένων δικτύων διανομής στη λιανική
όπου και μέχρι την οριστική διακοπή λειτουργίας αρκετών από αυτές πριν από δύο εβδομάδες μας κάλυπταν ένα σημαντικό ποσοστό του τζίρου μας. Αποφασίσαμε με άμεσες ενέργειες να διοχετεύσουμε το σύνολο των κωδικών μας (4.500 ενεργούς) σε ανάγκες της αγοράς , των σπιτιών μας πλέον , εκμεταλλευόμενοι το πλήρες οργανωμένο σύστημα διανομής και αποθήκευσης που λειτουργούμε από το 2010, με εξυπηρέτηση περισσότερων των 200 σημείων ημερήσιος και δυνατότητα διπλασιασμού, σε περιοχές που καλύπτουν το σύνολο της Αττικής κρατώντας έτσι και ενεργό το σύνολο των δραστηριοτήτων μας αλλά και του προσωπικού μας.

Δηλώνοντας απολύτως υποστηρικτές των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η Κυβέρνηση, για την αποσυμφόρηση των καταστημάτων , των SuperMarkets από την καθημερινή προσέλευση των καταναλωτών , αλλά και κατανοώντας τον προβληματισμό των καταναλωτών από την μεγάλη αναμονή παραδόσεων κατ οίκον Από το σύνολο των υφιστάμενων διανομέων τροφίμων/SuperMarkets λόγο της αυξημένης ζήτησης από την απαγόρευση κυκλοφορίας , θεωρήσαμε ότι χρήζουν αμεσότητας , οι όποιες αλλαγές για την κάλυψη των αναγκών.

Με ενεργό :
 12ωρο τηλεφωνικό κέντρο
 24ωρο τηλεφωνητή
 24ωρο κεντρικόemail
 24ωρο ΚεντρικόαριθμόViber/sms
 E-shop (διαθέσιμοαπό τις ΑρχέςΑπριλίου)
για παραλαβή παραγγελιών, πλήρη επάρκεια προϊόντων καθώς και ένα αρκετά έμπειρο τμήμα πωλήσεων στην διάθεση των καταναλωτών προσφέρουμε την ποιο άμεση υπηρεσία «κατ οίκον παραδόσεων» σε κωδικούς ξηρών, ψυχομένων και κατεψυγμένων προϊόντων. Πολύ σύντομα και στα πλαίσια ολοκληρωμένης κάλυψης εισέρχονται στις γκάμες προϊόντων τα ΦρέσκαΦρούτα/Λαχανικά
Δεδομένης της επικρατούσας κατάστασης με την έξαρση των κρουσμάτων του ιού CoVid 19, η SpiritSupplies από την αρχή εμφάνισης του φαινομένου ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (24/02/2020) έχει ενεργοποιήσει τη διαδικασία έκτακτης ανάγκης όπως προβλέπεται από το Σύστημα Διαχείρισης της εταιρείας. Επιπλέον τηρούνται οι οδηγίες των Υγειονομικών Αρχών όπου βάσει αυτών των κατευθύνσεων η εταιρεία μας εφαρμόζει τις απαραίτητες διαδικασίες που αφορούν:
1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SPIRIT SUPPLIES
3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ
4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Λειτουργώντας ανατρεπτικά , οι λέξεις
• Ποιότητα
• Ποικιλία
• Εξυπηρέτηση
• Τεχνογνωσία
• Ευελιξία
• Αμεσότητα
• Ανταγωνιστικές τιμές
Που θεωρούνται δεδομένες με την συγκεκριμένηαγορά,για μας είναι Αρχή και Κανόνας.

Το δικό μας όραμα,είναι να δουλεύουμε «με» τον πελάτη – καταναλωτή και πλέον και Ιδιώτη για την πραγματοποίηση του καθημερινού του πιάτου.
Με στελέχη «ζυμωμένα» χρόνια μέσα στην κουζίνα:«Chef-F&B-Μάγειροι»λειτουργούμε σε συνεργασία με το έμπειρο τμήμα πωλήσεων,μεσκοπό να παρέχουμε στον όποιο πελάτη μια νέα μορφή συμβουλευτικής υπηρεσίας.
Διαχειριζόμενοι πάνω από 4.500 κωδικούς από όλοτονκόσμο με εισαγωγές δικές μας,δεν ερχόμαστενασαςπουλήσουμεαλλάναικανοποιήσουμετηνπιοακραία προϊοντική απαίτησησας.
Εκτός από MegaYachts – CruiseVessels – Ακτοπλοΐα -Εστιατόρια
Ξενοδοχεία-Catering-ΑεροπορικέςΕταιρείες, τώρα πλέον και στην κουζίνα του σπιτιού σας, μαζί σας αναπτυσσόμαστε και εμείς και σας ευχαριστούμε για αυτό.
Η δική σας απαίτηση, μας κάνει καλύτερους και πιο δημιουργικούς για εσάς,

γιατί «ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΝΕΤAI ΤΕΧΝΗ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΜΑΣ».

www.spiritworld.gr

2018 NEW PORTFOLIO SPIRIT SUPPLIES
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top