ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Νέοι υποστηρικτές για το «Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας»

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοίνωσε επιπλέον υποστήριξη για την Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου το βράδυ της Δευτέρας 6 Απριλίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δημιουργώντας ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος μεταξύ των κορυφαίων ελληνικών ναυτιλιακών προσωπικοτήτων και των βασικών διεθνών εταίρων τους, η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 αναμένεται να προσελκύσει ένα κοινό περίπου 650 προσκεκλημένων.

Ο Hellenic Hope, ο φιλανθρωπικός οργανισμός για παιδιά που υποστηρίζεται από το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας, θα λάβει ένα μέρος των εσόδων της εκδήλωσης.

Η Optima Shipping Services S.A. επιβεβαίωσε την υποστήριξή της ως Premium Χορηγός της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου.  Η HSBC – Greece επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της ως Standard Χορηγός μετά την υποστήριξη της ετήσιας εκδήλωσης το 2019.  Στους χορηγούς της εκδήλωσης για πρώτη φορά μπαίνουν η BPCO Ltd, το Υφυπουργείο ναυτιλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Marichem-Marigases Worldwide Services, προσθέτοντας όλοι την υποστήριξή τους ως Standard χορηγοί.

Lead Χορηγοί της Τελετής Εισαγωγής & Δείπνου 2020 είναι ο ABS, ο IRI – The Marshall Islands Registry, και η Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd.

Ο Όμιλος TMS συνεχίζει την υποστήριξή του ως χορηγός της δεξίωσης καλωσορίσματος για την εκδήλωση.

Ο Όμιλος NAVIOS συνεχίζει την υποστήριξή του για την τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2020 ως Χορηγός του Δείπνου.

Προγενέστερα ανακοινώθηκαν οι χορηγοί που είναι η Bureau Veritas, η Citi Private Bank και η Moore Greece.

Άλλοι Χορηγοί που έχουν ήδη αναγγελθεί είναι ο ClassNK, the Ecali Club, η KPMG και η Kyvernitis Travel.

πηγη Ναυτικά Χρονικά

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top