ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Όμιλος  ΑγκαλιάΖΩ πραγματοποίησε ενημέρωση σε σχολεία  για τον Ιό HPV  

 

Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ ξεκίνησε τις ενημερωτικές επισκέψεις στους μαθητές και στις μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του ομίλου μας που αφορά στην ενημέρωση για τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων – HPV και θα πραγματοποιηθεί στα σχολεία της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδος για το ακαδημαϊκό έτος 2019 – 2020.

Στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης του ΟΕΚΚ- ΑγκαλιάΖΩ για τις δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης του κοινού, θέτουμε ως πρωταρχικό μας στόχο την έγκαιρη πληροφόρηση όσο το δυνατόν περισσότερων μαθητών και μαθητριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών του 3ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου από τον Μαιευτήρα – Γυναικολόγο MD, MSc, Phd(c) κύριο Μεσσαρόπουλο Παντελή και από την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικού Προγράμματος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ, κυρία Λιοντοπούλου Όλγα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας MSD και της φαρμακευτικής εταιρίας Roche Diagnostics Hellas.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top