ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους με τους βιοτέχνες, τη Δευτέρα στο ΒΕΠ

 

 

Απαντήσεις σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους βιοτέχνες και τους επαγγελματίες θα απαντήσει ο ειδικός γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης.

Απαντήσεις και διευκρινίσεις για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν σε ρυθμίσεις ελευθέρων επαγγελματιών, προστασία από πλειστηριασμούς, εξωδικαστικό συμβιβασμό, αλλά και ασφαλιστικά θέματα αναμένεται να δώσει ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στις 18:30’, στην αίθουσα συνελεύσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Ανδριανός Μιχάλαροςκαι θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου. Ο κ. Φώτης Κουρμούσης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση και στη συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσουν οι βιοτέχνες και επαγγελματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ειδικός Γραμματέας θα αναφερθεί στις νέες ρυθμίσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες με οφειλές έως 125.000 ευρώ στο Δημόσιο και έως 125.000 ευρώ στα Ασφαλιστικά Ταμεία στο πλαίσιο του υφισταμένου νομοθετικού πλαισίου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων. Επίσης, αναμένεται να διασαφηνιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες οφειλετών προς τρίτους (όπως οι τράπεζες ή οι προμηθευτές κλπ.) που επιθυμούν προστασία από πλειστηριασμούς ή συνολική ρύθμιση οφειλών.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top