ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ο Κωστής Φραγκούλης στο Nafslive την Παρασκευή 29 Μαΐου

Ζωντανή συνέντευξη με τον Κωστή Φραγκούλη

Διοργανωτές: ΝΑΥΣ

Παρασκευή  29 Μαΐου 2020 στις 2 μ.μ. – 3:15 μ.μ.

Online εκδήλωση

Το ΝΑΥΣ συνεχίζει τον κύκλο ζωντανών μεταδόσεων μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή την Παρασκευή 29 Μαΐου καλεσμένος μας θα είναι ο κ. Κωστής Φραγκούλης, ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO της Φράνμαν, (www.franman.gr) και Πρόεδρος του Propeller Club (www.propellerclub.gr).
Θα μιλήσουμε για πολλά θέματα όπως η ανταγωνιστικότητα, η πανδημία, τα επαγγέλματα γύρω από τη ναυτιλία, το μέλλον, το propeller και πολλά άλλα.

Συντονιστείτε, προσκαλέστε και τους φίλους σας σε αυτή την ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη για πολύ σοβαρά ζητήματα της Ναυτιλίας. (Είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσει κανείς, είναι να κάνει like στην σελίδα του ΝΑΥΣ
https://www.facebook.com/nafs.gr/
στο Facebook αν δεν το έχει κάνει ήδη.)

Λίγα λόγια για τον Κωστή Φραγκούλη
Ο κ. Κωστής Φραγκούλης, γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Οικονομολόγος και επιχειρηματίας από το 1988.

Είναι Ιδρυτής, Πρόεδρος και CEO της Φράνμαν, (www.franman.gr) την οποία ίδρυσε το Μάϊο του 1991. Η Φράνμαν παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία εστιάζοντας στην προώθηση του ναυπηγικού εξοπλισμού, στις επισκευές πλοίων, στις υπηρεσίες ασφαλείας, στο trading ναυτιλιακού εξοπλισμού και εξαρτημάτων πλοίων, στο engineering και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Σήμερα η Φράνμαν αντιπροσωπεύει 132 εταιρείες προωθώντας τον εξοπλισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και σε 13 ακόμα χώρες σε περισσότερους από 600 πελάτες.

Ο κ. Φραγκούλης είναι Πρόεδρος του Propeller Club (www.propellerclub.gr), Πρεσβευτής του Sailors’ Society (www.sailors-society.org), μη εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Σφακιανάκης (www.sfakianakis.gr), Μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του BCA (www.bca.edu.gr) και πρώην Μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Make a Wish Ελλάς (https://makeawish.gr/) ενώ έχει διατελέσει και Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Κορεατικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Δείτε περισσότερα:

https://www.facebook.com/nafs.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top