ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πειραιώς και Νήσων έκοψε την Βασιλόπιτα

Στην υπέρλαμπρη και κατάμεστη αίθουσα του Red ”1925”, στο Στάδιο ”Γ. Καραϊσκάκης”, με την παρουσία του Δημάρχου της πόλης ,του κου Γιάννη Μώραλη, ο Σύλλογος Ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πειραιώς και Νήσων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή  16 Φεβρουαρίου 2020.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Πειραιά κ.Κώστας Κατσαφάδος ,Γιάννης Μελάς, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος σε θέματα εθελοντισμού κ.Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης κ.Τάκης Χατζηπέρος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων.

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα απολαύσαμε την υπέροχη φιλοξενία με ελαφρύ γεύμα, κρασάκι και ζωντανή μουσική! Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση που την πλαισίωσαν πολλοί επίσημοι καλεσμένοι μας και εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου.Την απολαύσαμε πραγματικά και ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της.

Χαιρετισμός Δημάρχου Γιάννη Μώραλη  

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα RED 1925 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε στον χαιρετισμό του πως ο Δήμος έχει αναπτύξει με τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια μια εποικοδομητική συνεργασία.  Ο Δήμαρχος Πειραιά επεσήμανε πως πρόκειται για έναν δραστήριο Σύλλογο με σημαντική προσφορά στην πόλη του Πειραιά, λέγοντας πως βοηθάει τους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης ανέφερε πως η συνεργασία Δήμου Πειραιά και Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων θα συνεχιστεί, επισημαίνοντας πως ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για την εκδήλωση, θα είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο.

 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων  κα Γκόλφω Γεμιστού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, τονίζοντας πως στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, ο Σύλλογος έχει βρει έναν σπουδαίο συμπαραστάτη, έναν πολύτιμο υποστηρικτή στο έργο και στις δράσεις του. «Είναι τιμή και χαρά για εμάς η άριστη συνεργασία  που έχουμε με τον Δήμαρχο και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα έχει την ίδια συνέχεια και στο μέλλον. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραχώρηση της αίθουσας και για τη στήριξή του στον Σύλλογό μας», τόνισε η κα Γεμιστού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top