ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του.

.

 

Ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης &Νήσων Αιγαίου πραγματοποίησε  Χριστουγεννιάτικη  Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με Αρωμα Ερωτόκριτου στο Γηροκομείο Πειραιά προσφέρωντας χαρά στους τρόφιμους ενόψει των Χριστουγέννων. Η Πρόεδρος κ. Κορναράκη Μάτα χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Επίσης χαιρέτησε σύσσωμο το Διοικητικό ενώ  η Μαίρη Κυδωνάκη- Αγαπητού συντόνισε και παρουσίασε τα τραγούδια και τους χορούς με ενδιάμεσες απαγγελίες αποσπασμάτων απο το έργο του Βιτσνέτζου Κορνάρου <<ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ>>. Η χορωδία έψαλλε τα κάλαντα και τραγούδησε παραδοσιακά & λαϊκά τραγούδια υπό την διεύθυνση της Λορένας Λευκοκοίλου,ενώ το Χορευτικό συντόνισε η χοροδιδάσκαλος Έρση Μυσιρλή με παραδοσιακά & λαίκά τραγούδια !!!

Παρευρέθηκε όπως πάντα και μας συγκίνησε για άλλη μιά φορά η πρώτη πρόεδρος & Ιδρύτρια  του Συνδέσμου κ. Μανέττα Βαρβάρα καθώς και η κ .Γκούβαρη Ρέα.

Παρευρέθηκαν ακόμη  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Καρύδης Δημήτρης & Μορατζής Αντώνιος, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Μακρής Χρήστος, η κ .Μέντη Σταυρούλα  ( ΟΠΑΝ), από την ΧΕΝ η Πρόεδρος & η ταμίας  κ Κολοβού Χριστίνα & κ Κολοβού Βίκυ αντίστοιχα,  από την Ένωση Απανταχου Μανιατών η κ Κούβαρη Δήμητρα & ο κ Κάρλες Γιάννης, από τον Σύνδεσμο Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων η κ Κατσή Μίνα,  από την ΧΕΝ  Π Φαλήρου η κ Δρόλια -Χολέβα Ελένη ο Δημοσιογράφος  κ Κανατσέλης Γιάννης  ( ΦΩΝΗ των ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ), ο κ Κρητικός Δημήτρης  ( ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ) η κ Παπαγεροθέου Κλαίρη (Piraeus 365.gr ) , & πολλά μέλη & φίλοι του Συνδέσμου.

Η Εκδήλωση έκλεισε με προσφορά δώρων από την Πρόεδρο & το Διοικητικό Συμβουλιο του Συνδέσμου στους φιλοξενούμενους του Ιδρύματος αλλά & σε άλλους παρευρισκόμενους με παρα πολλές Χριστουγεννιάτικες  ευχές σε όλους.Θερμές ευχαριστίες στην Διευθύντρια του Ιδρύματος  κ.Κονταξή  για την ευγενική φιλοξενία της   εκδήλωσης  και για την παρουσία της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

απο αρισ. Κ.Κονταξάκη,κ.Μάτα Κορναράκη, ΚλαίρηΠαπαγεροθέου (Piraeus365.gr) Θέλξη Βακάλη

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top