ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Πιστοποίηση στην αντιστάθμιση κινδύνου στις αγορές ναύλων πετρελαίου

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑΥΛΩΝ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Το παρόν Σεμινάριο είναι το 2ο Level πιστοποίησης της σειράς PHYSICAL OIL TRADING, που διεξάγονται από την εταιρία UPoilTankers στην Ελλάδα.

 

Στο LEVEL2 διδάσκονται σε ανάλυση τα εργαλεία του Trade Finance, οι χρήση των Εγγυητικών επιστολών και των εγγράφων που θωρακίζουν ένα physical oil deal τόσο από την πλευρά του Trader όσο και από την πλευρά αγοραστή και πωλητή.

Τέλος αναλύονται τα εργαλεία HEDGING όπου με την χρήση χρηματιστηριακών παραγώγων μέσω του Χρηματιστηρίου Ναύλων του Λονδίνου και του χρηματιστηρίου προϊόντων στο Σικάγο, αντισταθμίζονται οι κίνδυνοι απώλειας εισοδήματος στις πετρελαϊκές αγορές

Το Σεμινάριο θα γίνει τη Τρίτη 25/2 από τις 12.00 εως τις 16.00 στις εγκαταστάσεις του STS ACADEMY στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 20 στον Πειραιά, στον 5ο όροφο.

Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας γίνεται με την αποστολή στο μαιλ μας των στοιχείων

ΟΝΟΜΑ,ΕΠΙΘΕΤΟ, ΚΙΝΗΤΟ, EMAIL ,ΗΛΙΚΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΕΤΑΙΡΙΑ ή ΣΧΟΛΗ, καθώς και της κατάθεσης των 120 ευρώ (80 ευρώ για Φοιτητές) σε έναν από τους λογαριασμούς που θα σας δοθούν με την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας.

Με χαρά μας θα περιμένουμε την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας στο steering@instimarec.eu

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top