ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση σε παρουσίαση βιβλίου “Σύγχρονη ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ 1997-2018”

 

 

Το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ_Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της μελέτης για τη σύγχρονη #ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ 1997-2018 του Κώστα Παλούκη, η οποία γράφτηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Συνομοσπονδίας.

Στόχος της μελέτης «Σύγχρονη ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ 1997-2018, ραγίζοντας τη ραχοκοκαλιά της κοινωνίας» είναι να αναδείξει τη μετάβαση της ΓΣΕΒΕΕ στον 21ό αιώνα, να οριοθετήσει τις τομές και τις συνέχειες αυτής της πορείας σε συνάρτηση με τα ιστορικά ερωτήματα της κάθε συγκυρίας και να περιγράψει τη σύγχρονη φυσιογνωμία του μεγαλύτερου φορέα συνδικαλιστικής εκπροσώπησης των μικρών επιχειρηματιών στην Ελλάδα. H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Cafe Στον Κηπο Του Νομισματικου Μουσειου, ώρα 19:00. #γσεβεε #μένουμε_ασφαλείς
.
Info: https://imegsevee.gr/…/βιβλιοπαρουσίαση-σύγχρονη-ιστορία-τ…/.
Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Θεσμική, ερευνητική και επιχειρησιακή ενδυνάμωση της ΓΣΕΒΕΕ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top