ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική κοινωνική προσφορά του Ε.Ε.Α – Μέλη της Διοίκησης διένειμαν υγειονομικό υλικό σε κοινωνικά ιδρύματα

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει, έχει δείξει έμπρακτα ότι δεν στηρίζει μόνο το επιχειρείν αλλά το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο της τελευταίας δράσης του με τη διανομή δωρεάν υγειονομικού υλικού σε επιχειρήσεις της Αττικής, αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκε και πέντε κοινωνικά ιδρύματα όπου μοίρασε χιλιάδες φιάλες αντισηπτικού.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος επισκέφθηκαν τα Παιδικά Χωριά SOS, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος την Κιβωτό του Κόσμου, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης την Εστία-Κέντρο Νοητικής Φροντίδας και το Χαμόγελο του Παιδιού και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής το περιοδικό Σχεδία.

O Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρέντζελος στα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης με την εκπρόσωπο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Ασημίνα Τσαούση.

Ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης κατά την παράδοση υγειονομικού υλικού στην Εστία.

 

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Κογιουμτσής κατά την παράδοση του υγειονομικού υλικού στο περιοδικό Σχεδία.

 

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ηλίας Μάνδρος με την Πρόεδρο της Κιβωτού του Κόσμου, κ. Σταματία Γεωργαντή.

Τα μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. κατά τη διαδικασία παράδοσης του υγειονομικού υλικού, εξήραν το έργο των ιδρυμάτων και τόνισαν ότι θα υπάρξει συνέχεια στις κοινωνικές δράσεις του Επιμελητηρίου.

Στόχος της πρωτοβουλίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών να στηρίξει το έργο των κοινωνικών ιδρυμάτων παρέχοντας υγειονομικά υλικά για την ενίσχυση της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορονοϊό αλλά και για να στείλει το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τη χώρα, εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών της πανδημίας.

Όπως έχει τονίσει πολλές φορές ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι μέρος του κοινωνικού συνόλου και εργάζεται όχι μόνο για την τόνωση του επιχειρείν αλλά και για την στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. «Δεν μπορεί να υπάρξει επιτυχημένη πορεία της επιχειρηματικότητας σε μία κοινωνία που υποφέρει. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε ανάπτυξη της οικονομίας μας μέσω της προόδου των επιχειρήσεων μας, πρέπει να εργαστούμε για την στήριξη του κοινωνικού συνόλου και ειδικά των ευπαθών ομάδων. Το Ε.Ε.Α. δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις στον συνάνθρωπο», υπογράμμισε ο κ. Χατζηθεοδοσίου στο eea.gr.

Ανάλογες ενέργειες έχουν γίνει και στο παρελθόν. Και εν μέσω της οικονομικής κρίσης και μετά από κάποια φυσική καταστροφή, το Ε.Ε.Α. είχε φροντίσει να σταθεί δίπλα σε πληττόμενους πολίτες και επαγγελματίες.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top