ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο Νοσοκομείο Μεταξά

Χθες ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το Νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων όλης της χώρας. Και με τη συγκυρία της Πανδημίας covid-19 στη χώρα μας, μαθαίνουμε και εμείς ότι η 12η του Μάη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή.

Αυτή τη συγκυρία φαίνεται να διάλεξε ο Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ, κος Χαράλαμπος Τουμπέκης και υποδέχτηκε στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας ίσως ένα ακόμα χαρακτηριστικό μιας λιτής και ανθρώπινης εξωστρέφειας. Παρουσία των εργαζομένων Νοσηλευτικού, Ιατρικού, Διοικητικού και Τεχνικού Προσωπικού, τα ΜΟΥΣΙΚΑ Σύνολα της ΕΡΤ πραγματοποίησαν μια μοναδική συναυλία που άλλαξε με μελωδίες τη ροή μιας σκληρής εργασιακής καθημερινότητας. Ο κος Τουμπέκης απένειμε συμβολικά τιμητική πλακέτα στο Διευθυντή της Ορχήστρας κο Μιχάλη Δημητρακάκο, για την προσφορά τους στον Πολιτισμό, ως ενθύμιο για τη παρουσία τους στο Νοσοκομείο Μεταξά αυτή την συμβολική ημέρα των Νοσηλευτών.

“Των εργαζομένων που με ευαισθησία και ανθρωπιά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο και οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε πολύ γι αυτό” όπως αναφέρει ο ίδιος. Διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, ο κος Τουμπέκης, συνεχίζει την εντατική εργασία ως προς τα καθήκοντα και τους στόχους που έχει θέσει το Υπουργείο ενώ και σήμερα στην προσπάθεια επανεκκίνησης της λειτουργίας του Νοσοκομείου μετά την χαλάρωση των μέτρων, ο ίδιος σε στενή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου, θέλει να διασφαλίσει και για τους εργαζόμενους και για τους ασθενείς ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, φροντίδας, και θεραπείας για τους ασθενείς.

Επιμέλεια:Κλαίρη Παπαγεροθέου

 

 

Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο νοσοκομείο «Μεταξά»-Tιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών (video)

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top