ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τιμητική διάκριση του Γ. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία του ΠτΔ κ. Προκόπη Παυλόπουλου

 

Με μία λαμπρή τελετή, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθους επισήμων, πραγματοποιήθηκε στις 8/11/2019 στην Αγία Τριάδα του Αιγάλεω η επισφράγιση των τριών Σπετσιωτών Αγίων Νικολάου, Ιωάννη και Σταματίου, ως προστάτες της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω.

 

Δήλωση τουκ.Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου,Πρόεδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών:

“Είναι μεγάλη τιμή για  εμένα όσο και για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας να βραβευόμαστε μαζί  με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ευχαριστούμε τον Ηλία Μάνδρο και τόν Δήμο Αιγάλεω για την βράβευση την δική μου και του φίλου Γιώργου Καββαθά.”

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για τη στήριξή τους στην επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και μέλος της ΔΕ του Ε.Ε.Α. κ. Γιώργος Καββαθάς.

Ειδικά για την εκδήλωση, μεταφέρθηκε η εικόνα των τριών Αγίων από τις Σπέτσες που είναι προστάτες του εμπορίου, ενώ τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας & Αιγάλεω κκ Αλέξιο, Δοξολογία – Θεία Λειτουργία και έγινε περιφορά της εικόνας με απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του Προέδρου της και μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. κ. Ηλία Μάνδρου.

Τον Πρωθυπουργό της χώρας εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ΚΙΝΑΛ η βουλευτής κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας, ο Δήμαρχος Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου κ. Ευάγγελος Ντηνιακός.

Μεταξύ των παρισταμένων και ο Α΄Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Δημήτρης Γαβαλάκης , ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Α. και Β΄Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιάννης Βαφειαδάκης και το μέλος του ΔΣ του Ε.Ε.Α. κ. Αθανάσιος Λιάγκας.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top