ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου: Απεργίες στις συγκοινωνίες

Ημέρα απεργιών θα είναι η Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 απέναντι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. : “Χειρόφρενο» σε λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και ηλεκτρικό”

 

Απεργία χωρίς προσωπικό ασφαλείας: Αν και εδώ και 2 μήνες η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει πως τις ημέρες απεργιών το Μετρό θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, μέχρι και σήμερα δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή κάποια σχετική νομοθετική ρύθμιση. Επομένως για ακόμη μία φορά σε περίπτωση απεργίας στο Μετρό, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο…

 

Γιατί δεν μιλάει κανείς για τα προβλήματα της τηλεματικής;

Για τον ΟΑΣΑ, το σύστημα της τηλεματικής είναι μία μεγάλη επιτυχία που καθημερινά διευκολύνει τους επιβάτες των λεωφορείων και τρόλεϊ. Όσοι όμως χρησιμοποιούν το σύστημα αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία δεν παραδέχεται καν ο ΟΑΣΑ:

Τα προβλήματα αυτά ξεκινούν από το software (δρομολόγια – φάντασμα, ανεπίκαιρα δεδομένα, δύσχρηστη εφαρμογή που κολλάει) και φτάνουν και στον εξοπλισμό (οθόνες σε λεωφορεία εκτός λειτουργίας και «έξυπνες στάσεις» τοποθετημένες σε λάθος θέσεις

Μεταξύ μας: Είναι χαρακτηριστικό ότι η εφαρμογή OASA Telematics συγκεντρώνει βαθμολογία 2,2/5 στο Play Store της Google ενώ έχει να ενημερωθεί εδώ και σχεδόν 1 χρόνο. Σε οποιαδήποτε σοβαρή ιδιωτική εταιρεία κάποιοι θα είχαν χάσει τη δουλειά τους. Τα στελέχη του ΟΑΣΑ απλά κλείνουν τα μάτια στα πολλά προβλήματα του συστήματος και νομίζουν ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν αρκετές «έξυπνες στάσεις».

Δείτε: Ολοένα και αυξάνονται τα προβλήματα της τηλεματικής του ΟΑΣΑ

Σχετικό: Ο ΟΑΣΑ προχώρησε σε δέσμευση πίστωσης ύψους 19.654 ευρώ με ΦΠΑ που αφορά προβολή των σημείων πώλησης εισιτηρίων στις στάσεις της τηλεματικής. Όπως πάει, σε λίγο οι επιβάτες θα πρέπει να περιμένουν κανένα πεντάλεπτο μέχρι να διαβάσουν όλο το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις οθόνες.

πηγη Athens Transport

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top