ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Φωτιά στο κολυμβητήριο “Ανδρέας Γαρύφαλλος” στον Πειραιά

 

Ανακοίνωση  του  ΟΠΑΝ:

Λίγο μετά τις 23:00 την Πέμπτη 16 Ιουλίου ενημερωθήκαμε ότι ξέσπασε μικρή φωτιά στα γραφεία του Δημοτικού κολυμβητηρίου στην περιοχή Βοτσαλάκια. Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία όπου άμεσα έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν την φωτιά σε περιορισμό και να την κατασβήσουν. Η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα του στεγνωτήρα στα αποδυτήρια τα οποία και υπέστησαν και υλικές ζημιές.


Στον χώρο δεν υπήρχαν εργαζόμενοι του Ο.Π.Α.Ν. καθώς οι εγκαταστάσεις ήταν κλειστές, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσε ο πρόεδρος του οργανισμού κύριος Ιωσήφ Βουράκης που δήλωσε:
“Πρόκειται για μία μικρής έκτασης φωτιά που χάρις την έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής τέθηκε άμεσα σε πλήρη έλεγχο και έσβησε. Σύμφωνα με τους ειδικούς η φωτιά ξεκίνησε από τεχνική βλάβη του στεγνωτήρα στα αποδυτήρια και ευτυχώς στον χώρο δεν υπήρχε κανένας εργαζόμενος. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους κύριους Δουρεκα και Καπιρη οι οποίοι με τις ενέργειες τους βοήθησαν την πυροσβεστική στην άμεση κατάσβεση της φωτιάς. Από νωρίς το πρωί τα τεχνικά μας κλιμάκια προχωρούν στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ώστε την ερχόμενη Δευτέρα να είναι το κολυμβητήριο μας ξανά λειτουργικό.

Μέχρι την ολοκλήρωση  των εργασιών αποκατάστασης,  ζητάμε την κατανόηση των δημοτών των αθλητών και των ομάδων τους, καθώς οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου μας θα παραμείνουν κλειστές μέχρι την Δευτέρα 20/7/2020».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top