ΠΕΙΡΑΙΑΣ

“Χορεύοντας βοηθάμε” απο τον Σύλλογο Απανταχού Μανιατών

Από τον Πρόεδρο κ.Σταύρο Βοϊδονικόλα:

«Η  πολύ πετυχημένη εκδήλωση της Ένωσης Απανταχού Μανιατών,”Χορεύοντας Βοηθάμε”,  έγινε την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019,είχε σκοπό να μαζέψουμε τρόφιμα για συνανθρώπους μας “σε ανάγκη” και μέσα απ’ την χαρά των παραδοσιακών μας τραγουδιών και χορών να δείξουμε την Αλληλεγγύη μας !!!

 

ο Πρόεδρος κ.Σταύρος Βοϊδονικόλας

Τιμήσαμε τον αγαπημένο μας Μανιάτη γιατρό Alexandros D. Tzeferakos για την δωρεά στην ένωση μεγάλου αριθμού παραδοσιακών φορεσιών καθώς και τον σύλλογο οικογένειας Βουγιουκλάκη για την συνεχή και μεγάλη στήριξη στην Ένωση μας!

απο αρισ,Δήμητρα Κούβαρη, Αλέξανδρος Τζεφεράκος ,Βουγιουκλάκης

 

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος διέθεσε πάνω από 500 κιλά τροφίμων που θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, ιδρύματα και σισσιτια! Ευχαριστούμε όλες τις εθνοτοπικες ενώσεις που συμμετείχαν με τα χορευτικά τους συγκροτήματα και το πλήθος των συμπολιτών μας που ήρθαν να διασκεδάσουν δίνοντας λίγο απ’ το περίσσευμα της ” καρδιάς” τους για να στηρίξουν τον καλό σκοπό μας!»

Το ιστολόγιο Piraeus365.gr , διέκρινε στην αίθουσα τους βουλευτές Πειραιά κκ. Νικόλαο Μανωλάκο, Κώστα Κατσαφάδο, δημοτικούς συμβούλους, φορείς της πόλης.

 

 

 

απο αρισ Μάτα Κορναράκη, Νικόλαος Μανωλάκος, ΜαρίαΚυδωνάκη-Αγαπητού

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top