ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μοναδικό ταξίδι στις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία, στο Ίδρυμα Ευγενίδου!

 

Ελάτε να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι
στις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία, στο Ίδρυμα Ευγενίδου!

Με πλήθος δράσεων, οι μικροί μας φίλοι μπορούν με βιωματικό τρόπο να έρθουν σε επαφή με τις δεξιότητες του αύριο και να εντυπωσιαστούν από την παρουσίαση πειραμάτων που θα τους δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Υπάρχει αόρατο φως; Πώς μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα ρομπότ να παίζει ποδόσφαιρο; Μπορούμε να γράψουμε έναν δικό μας κώδικα προγραμματισμού και να δημιουργήσουμε voice applets; Αυτά και τόσα άλλα μοναδικά εργαστήρια του μέλλοντος.

Στο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας και στο UTech Lab, η επιστήμη και η τεχνολογία είναι προσιτή για όλα τα παιδιά που θέλουν να γνωρίσουν όλα όσα μας επιφυλάσσουν οι επιστημονικές και τεχνολογικές ανακαλύψεις του μέλλοντος.

Επιπλέον, στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι στα αστέρια και στο Διάστημα, να γνωρίσουν προϊστορικά ζώα που ζούσαν σε μια αφιλόξενη ήπειρο, αλλά και να ψυχαγωγηθούν με τις παραστάσεις για μικρά παιδιά.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία με ισχυρές δόσεις Επιστήμης και Τεχνολογίας!

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ COVID-19
Το Ίδρυμα Ευγενίδου λαμβάνει και τηρεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες κρατικές υγειονομικές αρχές, σε όλες τις δραστηριότητες και τα προγράμματά του.

  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος Ευγενίδου και καθ’ όλη την διάρκεια της επίσκεψής σας.
  • Η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι υποχρεωτική.
  • Σε όλους τους χώρους του Ιδρύματος και στο σύνολο των δράσεών του (εργαστήρια, προγράμματα και πειράματα) τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο λειτουργεί με πληρότητα 30% και σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Στον χώρο του Πλανηταρίου τηρούνται όλες οι απαιτούμενες αποστάσεις για την ασφάλεια των θεατών, διατηρώντας πάντα μία κενή θέση ανάμεσά τους.
Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας λειτουργεί καθημερινά για επισκέψεις σχολικών τμημάτων και Σάββατο και Κυριακή για επισκέψεις κοινού ως εξής:

  • στους χώρους των εκθεμάτων με πληρότητα 1 άτομο ανά 20 τ.μ..
  • στον χώρο του αμφιθεάτρου, με πληρότητα 30%.
  • στα εργαστήρια με περιορισμένο αριθμό ατόμων (έως 8 άτομα).

Το UTech Lab λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή για επισκέψεις σχολικών τμημάτων και κάθε Σάββατο με φυσική παρουσία στα εργαστήρια που προσφέρει, με περιορισμένο αριθμό ατόμων (έως 8 άτομα), ενώ θα διεξάγονται κανονικά τα online προγράμματά του.
Η Βιβλιοθήκη εξυπηρετεί το κοινό της μόνο μέσω της Υπηρεσίας Δανεισμού Βιβλίων, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:30-15:30, και κατόπιν ραντεβού (στο τηλέφωνο 210 9469631 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση lib@eef.edu.gr). Για συμμετοχή στα προγράμματα της Βιβλιοθήκης, απαραίτητη είναι η κράτηση θέσεων με περιορισμένο αριθμό ατόμων (έως 8 άτομα). Επίσης, από Δευτέρα έως Παρασκευή δέχεται επισκέψεις σχολικών τμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210 946 9600.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top