ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ζητείται Υπάλληλος Λογιστηρίου / Financial Reporting

Υπάλληλος Λογιστηρίου / Financial Reporting

SOUTHEASTERN

Αθήνα

Full Time

Κατηγορία: Accounting/Finance Μισθός: Εμπειρία: Χρόνος

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Η SOUTHEASTERN, ανεξάρτητος μεσίτης ασφαλίσεων & αντασφαλίσεων με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα υπάλληλο για την στελέχωση του τμήματος εκδόσεων στον κλάδο αυτοκινήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOUTHEASTERN

Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd. είναι ανεξάρτητος Βroker ασφαλίσεων με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2010 για να παρέχει πρωτοποριακές ασφαλιστικές λύσεις στην ελληνική καθώς και στην ευρύτερη αγορά της Νοτιοανατολική Ευρώπης. Διαφοροποιούμαστε μέσα από την ισχυρή μας δέσμευση να διασφαλίσουμε και να προσφέρουμε μόνο τα καλύτερα διαθέσιμα ασφαλιστικά προϊόντα. Οι εργασίες μας βασίζονται στην εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια των σχέσεων. Η ομάδα της SOUTHEASTERN αποτελείται από ασφαλιστικούς επαγγελματίες με ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών γνώσεων, τόσο σε διοικητικές θέσεις όσο και στις πωλήσεις. Η αφοσίωση των στελεχών μας στη προσωπική εξυπηρέτηση και στη βαθιά κατανόηση των αναγκών της αγοράς και των απαιτήσεων των πελατών, μας διαχωρίζει από άλλους μεσίτες.

Η SOUTHEASTERN InsuranceBrokers Ltd., ανεξάρτητος μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων με κυρίαρχη θέση στην Ελληνική αγορά και συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, επιθυμεί να προσλάβει Υπάλληλο Λογιστηρίου. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Προφίλ Υποψηφίου:
· Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ οικονομικής κατεύθυνσης με ειδίκευση στην Λογιστική
· Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
· Πολύ καλή γνώση ΜS OFFICE
· Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άντρες υποψήφιους)
· Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση θα θεωρηθεί προσόν
Μπορείτε να προωθήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα στοe-mail: info@seib.gr

Παρακαλούμε αναφέρετε «Υπάλληλος Λογιστηρίου (Ref.SFR 20072018)” στο subject line του e-mail σας.

Όλες οι αιτήσεις θα θεωρηθούν εμπιστευτικές.

Σχετικά με την SOUTHEASTERN Ltd.

Η SOUTHEASTERN Insurance Brokers Ltd. συνεργαζόμενη με κορυφαίες ξένες και ελληνικές ασφαλιστικές εταιρίες, παρέχει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο ανταγωνιστικών προϊόντων που την διαφοροποιεί στην αγορά.

Η ομάδα της SOUTHEASTERN αποτελείται από ασφαλιστικούς επαγγελματίες με ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών και επαγγελματικών γνώσεων, σε διοικητικές και εκτελεστικές θέσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρίας προωθεί την τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική εξέλιξη, επιτρέποντας στους εταίρους μας να ευδοκιμήσουν και να αναπτυχθούν.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top