ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΑΣ

Με κοινή απόφαση, τα τρία Επιμελητήρια του Πειραιά και συγκεκριμένα, το Εμπορικό και Βιομηχανικό, το Επαγγελματικό και το Βιοτεχνικό, ενήργησαν άμεσα ώστε να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που επλήγησαν στην περιοχή της Κινέτας από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

 

Αμέσως μετά την καταγραφή των ζημιών, αποφασίστηκε από τους προέδρους των Επιμελητηρίων, η αγορά ειδών επαγγελματικού εξοπλισμού, ώστε οι πληγείσες επιχειρήσεις να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατόν και ο κόσμος να επιστρέψει στην περιοχή. Μετά από σχετική έρευνα αγοράς που διενέργησε το Β.Ε.Π., η συνολική δαπάνη για τις πρώτες ανάγκες εξοπλισμού των επιχειρήσεων της Κινέτας, ανήλθε στα 8.892 ευρώ και επιμερίστηκε σε κάθε Επιμελητήριο το ποσό των 2.964 ευρώ. Ο απαραίτητος εξοπλισμός σε τέσσερις παραλιακές επιχειρήσεις της περιοχής που υπέστησαν διαχειρίσιμες ζημιές, παραδόθηκε την Παρασκευή 3 Αυγούστου, ώστε να επαναλειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο. Τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π. εκπροσώπησαν η κα Κ. Καλαφάτη και οι κ.κ. Κ. Καμπόλης και Μ. Μουστάκας.

Παράλληλα, το Ε.Β.Ε.Π. κατέθεσε χρήματα στον κοινό λογαριασμό του Ε.Β.Ε.Α. για τους 32 επαγγελματίες συναδέλφους μας, που επλήγησαν από τη φονική πυρκαγιά στην περιοχή της Ραφήνας.   Αυτά για αρχή και έπεται συνέχεια.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top