ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλύπτουμε τις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία στο Ίδρυμα Ευγενίδου!

Ανακαλύπτουμε τις Φυσικές Επιστήμες και την Τεχνολογία

στο Ίδρυμα Ευγενίδου!

Το Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΚΕΤ) του Ιδρύματος Ευγενίδου σας προσκαλεί σε ένα χώρο εξερεύνησης, μάθησης και ψυχαγωγίας. Πειράματα και Εργαστήρια που θα δώσουν νέα οπτική στον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα γύρω σας!

Ανακαλύψτε την αθέατη πλευρά του φωτός! Μέσα από ζωντανά πειράματα κάνουμε ένα ταξίδι στον «αθέατο» κόσμο του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος,

Ηλικίες: 10+

Μάθετε περισσότερα

Πειράματα που θα αλλάξουν την… οπτική σας! Ελάτε στο εργαστήριο να ανακαλύψουμε τα μυστικά του φωτός και τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας.

Ηλικίες: 6-11 ετών

Μάθετε περισσότερα

 

Παίξε μπάλα με τον Marty, το ρομπότ… ποδοσφαιριστή, βάλε γκολ και χόρεψε τον χορό του πρωταθλητή σε ένα εργαστήριο για τις βασικές αρχές της Ρομποτικής.

Ηλικίες: 8-11 ετών

Μάθετε περισσότερα

Γνωρίστε τον κόσμο των Επιστημών και της σύγχρονης Τεχνολογίας μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι εξερεύνησης και πειραματισμού με 57 εντυπωσιακά διαδραστικά εκθέματα.

Ηλικίες: 10+

Μάθετε περισσότερα

Γίνε μηχανικός και πιλότος και… απογειώσου! Φτιάξε την δική σου σαΐτα και κατασκεύασε μια συσκευή εκτόξευσης. Προγραμμάτισε τον εκτοξευτή και στείλε το χάρτινο αεροσκάφος σου στον αέρα.

Ηλικίες: 9-12 ετών

Μάθετε περισσότερα

ΝΕΑ

Ναυς: Το νέο έργο του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ανάδειξη και υλικοτεχνική τεκμηρίωση της πλούσιας ελληνικής ναυπηγικής παράδοσης με την βοήθεια τεχνολογιών αιχμής και εντυπωσιακών διαδραστικών ψηφιακών «εμπειριών» σε μία εντυπωσιακή παρουσίαση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ίδρυμα Ευγενίδου αναβαθμίζει τεχνολογικά το Δημοτικό Σχολείο Σίφνου

Το Ίδρυμα Ευγενίδου, ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου για τεχνολογική αναβάθμιση των υποδομών του, προκειμένου να δημιουργήσει το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους δασκάλους, με δωρεά ύψους 15.000€.

Διαβάστε περισσότερα

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top