ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Απάντηση του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στο «Λιμάνι της Αγωνίας»

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ

 

Σε συνέχεια ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Λιμάνι της Αγωνίας», το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», επισημαίνει τα εξής:

«Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά βρίσκονται ξεκάθαρα σε πανικό. Δεν εξηγείται αλλιώς η τακτική των τεσσάρων, πέντε μεταφερόμενων από εκδήλωση σε εκδήλωση στελεχών του κόμματος τους, προκειμένου να δημιουργούν ψευτο εντάσεις για να καλύψουν το πολιτικό τους κενό.
Δυστυχώς όλο αυτό υποκινείται από δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν με θεατρινισμούς να δυναμιτίσουν εκδηλώσεις διαλόγου που διεξάγονται σε πολιτισμένο κλίμα.
Το γεγονός αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους 250 και πλέον δημότες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση απολογισμού του Δήμου Πειραιά για τη Β΄ Δημοτική Κοινότητα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και οι οποίοι δυσανασχέτησαν με αυτές τις κακόγουστες παραστάσεις.
Δυστυχώς για αυτούς στην τρίωρη εκδήλωση ήταν παρόντες εκπρόσωποι των πειραϊκών Μέσων Ενημέρωσης, ενώ η εκδήλωση έχει μαγνητοσκοπηθεί και το βίντεο είναι στη διάθεση των πολιτών, ώστε να διακρίνουν οι ίδιοι ποιοι προκαλούν με προσβλητικές εκφράσεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μετά ζητούν και τα ρέστα ψευδόμενοι.
Αιδώς Αργείοι».

Πηγη: Κανάλι Ενα

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top