ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απονομή σήματος ισότητας σε επιχειρήσεις

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα προς μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, που επιθυμούν να λάβουν Σήμα Ισότητας (στο πλαίσιο του Έργου SHARE που υλοποιείται από τη ΓΓΔΟΠΙΦ, το ΚΕΘΙ και την οργάνωση Women on Top).

Κύρια δράση του Έργου είναι η απονομή Σημάτων Ισότητας σε επιχειρήσεις με πάνω από 10 άτομα προσωπικό που θα υλοποιήσουν πρωτοβουλίες ισότητας των φύλων, με ιδιαίτερη έμφαση στη συμφιλίωση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα εξασφαλίζει δωρεάν επιμόρφωση 1-3 στελεχών της κάθε επιχείρησης σε θέματα ισότητας των φύλων στο εταιρικό περιβάλλον.

Στην ιστοσελίδα https://share.isotita.xn--gr-68bxb3bvhk6a/ να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Έργο, για τη διαδικασία/μεθοδολογία και τα κριτήρια απονομής του Σήματος, καθώς και να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής σας.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://share.isotita.gr/

 

Για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το info@womenontop.gr.

Δημοσιευμένο από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς στο Linkedin

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top