ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Βράβευση της MAVRIKOS IMPORTS SA στα Greek Exports Awards 2020

Η  Εταιρεία του Νίκου Μαυρίκου  MAVRIKOS IMPORTS SA, ήταν υποψήφια και  αναδείχτηκε νικήτρια με βραβείο  SILVER ,για μια ακόμη χρονιά  για τα βραβεία  Greek Export Awards  2020 που απονεμήθηκαν τον Ιανουάριο του 2021.

Να σημειώσουμε ότι είχε βραβευθεί  από τα  Greek Export Awards για το έτος 2019.

Ανακοίνωση της Εταιρείας

“Η υψηλή αυτή διάκριση είναι η αναγνώριση της εξαγωγικής μας δράσης.

Μας δίνει επιπλέον ενθάρρυνση, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές.

Συνεχίζουμε εντατικά την δράση μας

Με μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε ότι παρά τις αρνητικές επιπτώσεις στο διεθνές εμπόριο η εταιρία μας λαμβάνοντας υπόψιν την εξαγωγική της ανοδική πορεία έθεσε  υποψηφιότητα στα εξαγωγικά βραβεία στον τομέα: {ΤΟP TRAIDING EXPORT COMPANY}.

Μετά την  περσινή μας βράβευση  έτσι και φέτος αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος  στα GREEK EXPORTS AWARDS  που έχουν στόχο να επιβραβεύσουν τις εταιρίες που προοδεύουν, καινοτομούν και προωθούν το εξαγωγικό εμπόριο.Ευχαριστούμε που δώσατε στην εταιρία μας το «100» σας και να την  αναδείξετε «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ».

Η εταιρία μας πιστή στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξελίσσεται συνεχώς και παρά τις αντίξοες συνθήκες των χρόνων της κρίσης και πρόσφατα της πανδημίας  covid 19 έχει καταφέρει να ενισχύσει την εξαγωγική της θέση, να προοδεύει συνεχώς και να ταξιδεύει την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο.

Πιστοί στις διαχρονικές αξίες μας προσπαθούμε και προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας.

Τα GREEK EXPORTS AWARDS στηρίζονται από 36 Φορείς και Διμερή Επιμελητήρια τα οποία επισφραγίζουν την εγκυρότητα των βραβείων αυτών.

Μια πολυμελής επιτροπή από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο καθώς και το κοινό, με ξεχωριστή ψηφοφορία  αναδείξαν τα  «φωτεινά » παραδείγματα του επιχειρείν  που οι επιχειρηματικές τους πρακτικές ξεπερνούν τα σύνορα της Ελλάδας.»

Ο κ.Νίκος Μαυρίκος ceo της MAVRIKOS IMPORTS SA στη βράβευση της εταιρείας  του με  το βραβείο  Greek Export Awards 2019. Για το  έτος 2021 η εκδήλωση  έγινε διαδικτυακά.

 

ο κ.Μαυρίκος είναι Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων Εξαγωγέων (ΠΣΕΠΕ) και μέλος ΔΣ ΕΒΕΠ

Δείτε περισσότερα για την εταιρεία εδώ:

https://www.mavrikosimports.gr/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top