ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ

 

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 

Την ανάγκη η κυβέρνηση να κινηθεί με ταχείς ρυθμούς, καθώς τα βάρη και οι υποχρεώσεις πιέζουν ασφυκτικά πολίτες και επιχειρήσεις, τόνισε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra και την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ανέφερε πως οι άνθρωποι της αγοράς προσβλέπουν στην επιτυχία κάθε κυβέρνησης, καθώς από την έκβαση του έργου της εξαρτάται και η πορεία της οικονομίας.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένες τις υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους, τους αμέσως επόμενους μήνες, οι φορολογούμενοι, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ σημείωσε ότι δεν χωρούν καθυστερήσεις, εστιάζοντας στο ζήτημα της μείωσης της φορολογίας, της ρευστότητας και της δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ των επενδύσεων.

Επανέλαβε ότι χωρίς ανάπτυξη, για την προώθηση της οποίας απαιτείται στρατηγικό σχέδιο και συναίνεση των κομμάτων, δεν είναι εφικτό να αποδώσουν μέτρα, μεταξύ αυτών και των 120 δόσεων, καθώς πολίτες και επιχειρήσεις δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top