ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γιώργος Φρόνιμος υποψήφιος στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

 

O Φρόνιμος Γεώργιος του Ιωάννη υποψήφιος στις Εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Ένα σύντομο βιογραφικό  από τον ίδιο:

 

“Είμαι υποψήφιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον Θεόδωρο Καπράλο.

Είμαι 39 ετών,  γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος,  με πτυχίο στην «Oργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων», κάτοχος πτυχίου Αγγλικών και Γαλλικών σπουδών ενώ διαθέτω και άριστη γνώση υπολογιστικών συστημάτων. Από το 2001 διατηρώ 2 καταστήματα με εσώρουχα πλησίον του ΗΣΑΠ, όμως βρίσκομαι μέσα στα μαγαζιά και το εμπόριο από πολύ νεαρή ηλικία, κατέχοντας έναν ακόμη άυλο τίτλο αυτόν του πανεπιστημίου του «πεζοδρομίου», ενώ στο παρελθόν έχω ασχοληθεί και με το χώρο της εστίασης.

Ζητώ να με τιμήσετε για άλλη μια φορά με την εμπιστοσύνη σας, να μου δώσετε τη δυνατότητα να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις,  εκπροσωπώντας τον εμπορικό κόσμο της πόλης, ώστε να έχει το Πειραϊκό εμπόριο τη θέση που του αξίζει, γιατί το Αξίζει.

Οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά θα διεξαχθούν στις 22-23 Σεπτεμβρίου και λόγω Covid-19 τα μέλη θα έχουν για πρώτη φορά την επιλογή να ψηφίσουν ΚΑΙ από το κινητό τους τηλέφωνο στο οποίο θα αποσταλούν οι σχετικές οδηγίες μέσω SMS. Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, θα πρέπει να δηλώσει τον αριθμό που κινητού του στη γραμματεία του Συλλόγου στα τηλέφωνα 210-4176318 και 210-4178934.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Φρόνιμος

 

Καλή επιτυχία από μεριάς μας. Η Εκλογή του  θα φανεί για τον Εμπορικό Σύλλογο  πολύ χρήσιμη για τις καινοτόμες  ιδέες του   και τα δημιουργικά του χέρια!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top