ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Γ.Πλακιωτάκης:«Η αύξηση της πληρότητας των πλοίων σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει χαλάρωση των μέτρων”

 

Ανακοίνωση από τον Υπουργό ΥΝΑΝΠ κ.Γιάννη Πλακιωτάκη:

«Η αύξηση της πληρότητας των πλοίων σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει χαλάρωση των μέτρων. Οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό Σώμα θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι»

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», τόνισε ότι η αύξηση της πληρότητας που ανακοινώθηκε ήταν επιβεβλημένη λόγω της τουριστικής περιόδου.

Ξεκαθάρισε όμως ότι αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε χαλάρωση των μέτρων και μάλιστα οι έλεγχοι που πραγματοποιεί το Λιμενικό θα είναι ακόμη πιο εκτεταμένοι.

Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα αν εφαρμοστούν τα μέτρα, υπογράμμισε ο κ. Πλακιωτάκης, τονίζοντας πως η τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό θα πρέπει να γίνει δεύτερη φύση σε όλους.

Τέλος και ερωτηθείς αν η πληρότητα στα πλοία θα μπορούσε να αλλάξει και πάλι είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω, απάντησε ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται μετά από τις εισηγήσεις των ειδικών οι οποίοι εκτιμούν τα δεδομένα καθημερινά.

Δείτε περισσότερα:

https://www.ant1news.gr/Economy/article/575963/plakiotakis-ston-ant1-epibeblimeni-i-ayxisi-tis-plirotitas-sta-ploia-binteo-?fbclid=IwAR2Q9u95HxAesvKge5FmDpIWbFA5ngnFhly5JieP-RP6f4Y7GqP_fHtAZZU

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top