ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Δηλώστε συμμετοχή με το ΒΕΠ στην 85η ΔΕΘ

  • Πρόκληση εκδηλώσεως ενδιαφέροντος επιχειρήσεων – μελών του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στη μεγαλύτερη έκθεση της χώρας.

 

Έως την Τετάρτη 5 Αυγούστου έχουν προθεσμία δηλώσεως συμμετοχής στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι επιχειρήσεις – μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Η διοίκηση του ΒΕΠ αποφάσισε να διευρύνει τη συμμετοχή του στη 85η Δ.Ε.Θ., που θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με την παρουσία επιχειρήσεων – μελών του. Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οι βιοτέχνες που ενδιαφέρονται να εκθέσουν προϊόντα και να παρουσιάσουν υπηρεσίες που παρέχουν θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

  • Να είναι ταμειακώς ενήμεροι.
  • Ως εκθέτες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται οι ίδιοι ή προσωπικό τους στον χώρο του περιπτέρου που τους παραχωρήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Το ΒΕΠ ουδεμία επιβάρυνση ή ευθύνη φέρει για το εν λόγω προσωπικό.
  • Ως εκθέτες υποχρεούνται να ορίσουν ένα άτομο το οποίο θα έχει την ευθύνη της συμμετοχής τους στην έκθεση και θα είναι αρμόδιο για επικοινωνία με το Επιμελητήριο και την έκθεση.

Διευκρινίζεται από το ΒΕΠ ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας εφ’ όσον έχει δοθεί συγκεκριμένος χώρος από τους διοργανωτές της εκθέσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην κ. Ε. Γκλεζάκου ή στον κ. Β. Χρηστίδη καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 210.417.47.65 και 210.413.11.00. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@bep.gr  ή τηλεομοιοτυπικώς (φαξ) στον αριθμό 210.417.94.95,

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top