ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαδικτυακό Workshop”Ασφάλεια στη Θάλασσα για σκάφη αναψυχής και mega-yachts”

Κυρίες/Κύριοι,

Η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA, η αδελφή Ένωση CYMEPA στην Κύπρο και η LAMDA Flisvos Marina S.A. σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming μέσω της πλατφόρμας Zoom) το διαδικτυακό workshop «Ασφάλεια στη Θάλασσα για σκάφη αναψυχής και mega-yachts» την Πέμπτη 4 Μαρτίου και ώρες 10.00 – 13.15. Το workshop εντάσσεται στις δράσεις του 3ετούς προγράμματος “Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο”, που υλοποιεί η HELMEPA σε συνεργασία με τα εταιρικά Μέλη Hellenic Lloyd’s και DYNAMARINe στην Ελλάδα καθώς και τη CYMEPA στην Κύπρο, με την ευγενική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού Lloyd’s Register Foundation*.

Το workshop μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν αξιωματικοί και πληρώματα θαλαμηγών, επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες σκαφών αναψυχής αλλά και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και όσοι παρακολουθήσουν θα λάβουν ηλεκτρονικά Βεβαίωση Συμμετοχής από το Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο της HELMEPA για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση.

Πρόγραμμα Workshop

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, στείλτε το συντομότερο δυνατόν με μήνυμα στο training@helmepa.gr το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας, καθώς και ένα προσωπικό e-mail επικοινωνίας. Αφού δηλώσετε συμμετοχή, θα λάβετε στο e-mail σας 2-3 εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία του workshop το link για την εγγραφή σας (registration) και τις οδηγίες για τη livestream παρακολούθηση.

Σας παρακαλούμε να προωθήσετε την παρούσα πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα χαρούμε να δεχτούμε τη συμμετοχή σας!

(*) Το Lloyd’s Register Foundation (LRF) είναι ανεξάρτητος κοινωφελής οργανισμός που υποστηρίζει την έρευνα, την καινοτομία και την εκπαίδευση με σκοπό την ενίσχυση της ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο. www.lrfoundation.org.uk

Επισκεφτείτε το ιστολόγιο της HELMEPA

https://helmepa.gr/en/

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top