ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εκδήλωση παρουσίασης προϊόντων οίνου επιχειρήσεων-μελών         του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά

 

απο αρισ: ΟΑντιπρόεδρος Βεπ κ.Κωνσταντόπουλος, ο Απεριφερειάρχης κ.Χατζηπέρος , η βουλεύτρια κ.Σταματάκη

 

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους επισκεπτών,που υποδέχτηκαν με πολύ καλή διάθεση ο Πρόεδρος κ.Ανδριανός Μιχάλαρος και ο Αντιπρόεδρος κ.Γεώργιος Κωνσταντόπουλος, μεταξύ των οποίων εκπροσώπων καταστημάτων εστίασης, ξενοδοχείων και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε  χθες ,Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στα Ναυπηγεία Σπανόπουλου, η εκδήλωση παρουσίασης  προϊόντων Οίνου των επιχειρήσεων – μελών  της επιμελητηριακής περιφέρειας του Β.Ε.Π.,

 

 

απο αρισ.Καββαθάς, Μιχάλαρος, Λαγουδάκης, Γιάγκας

Τα προϊόντα τους παρουσίασανοι επιχειρήσεις :

 • ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ – ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ
 • ΙΩΑΝΝΗΣ & ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΟΕ
 • ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΟΥΚΑ
 • ΠΥΡΓΟΣ ΚΑΝΙΑΡΗ ΑΕ
 • ΤΡΙΠΟΔΑΚΗΣ ΑΝΤ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
 • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ
 • ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ – ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
 • ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ Π.ΕΠΕ
 • ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΛΟΥΜΠΗΣ
 • ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
 • ΝΙΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙΤΗΣ ΟΕ

 

Την  εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων,ο τ. Υπουργός και βουλευτής κ. Θεόδωρος Δρίτσας, οι Βουλευτές κυρίες: Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, Γεωργία Γεννιά, οι κ.κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος και Γιάννης Βασιλείου, Αντιπεριφερειάρχες Νήσων και Δυτ. Αττικής, αντίστοιχα, Γιάννης Λαγουδάκης και Γρηγόρης Σταμούλης, Δήμαρχοι Περάματος και Μεγαρέων, αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Περάματος στους τομείς Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κα Μαργαρίτα Καζάκου,, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γεώργιος Καββαθάς, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας, κ. Ευάγγελος Λίγγος, ο Οικον. Επόπτης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, κ. Άγγελος Τζίβας, η πολιτευτής στη Β΄ Πειραιά, κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο κ. Γιάννης Αξαρλής, τ. Αντινομάρχης Πειραιά, ο τ. Δ/ντής Ανάπτυξης Π.Ε. Πειραιά, κ. ΡουσσέτοςΛειβαδάρος, ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Κανακάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΝΑΒΙ, ο Πρόεδρος κ. Ηλίας Χατζηεφραιμίδης και τα μέλη του Δ.Σ.τηςWIMA, και πολλοί άλλοι.

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κος ΑνδριανόςΜιχάλαρος, στον σύντομο χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης, αφού καλωσόρισε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Επιμελητηρίου, επεσήμανε ότι η «Οινογεύση» αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το Β.Ε.Π., ανά κλάδο επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και προβολή των παραγομένων προϊόντων των επιχειρήσεων-μελών του ΒΕΠκαι την ενίσχυση της  εξωστρέφειάς τους.

 

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική, με την έξοχη Στέλλα Μακρή στο τραγούδι και τους υπέροχους μουσικούς της.

Το ιστολόγιο δίδει τα εύσημα  στους διοργανωτές αυτής της πολύ ωραίας έκθεσης, που μας βοήθησε να γνωρίσουμε Έλληνες παραγωγούς, δοκιμάσαμε τα προϊόντα τους,που μας άρεσαν πολύ,  θα τα προτιμούμε και θα τα ζητάμε  στα καταστήματα της περιοχής μας. Μπράβο  σε όσους βοήθησαν  να γινει αυτή η επιτυχημένη εκδήλωση όπως οι κυρίες Γκλεζάκου, Μαυρομάτη, και στον Διευθυντή κ.Γιάγκα.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top