ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Φωτιά στην Μεταμόρφωση Αττικής!

 

Ενημέρωση από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργο Πατούλη

«Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή!
Άμεση ήταν η ανταπόκριση μας και η συνδρομή μας ως Περιφέρεια_Αττικής στην αντιμετώπιση της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση.
8 υδροφόρες της Περιφέρειας συνδράμουν την Πυροσβεστική στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης! Η Πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες!


Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης και ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση!
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Είμαστε στο πλευρό τους, συνδράμοντας με όσα μέσα διαθέτουμε στη διαχείριση της κατάστασης!
Έχουμε ήδη δώσει οδηγίες προκειμένου να προσέξουμε τη ρύπανση του περιβάλλοντος και της ατμόσφαιρας. Αναλυτικές οδηγίες για τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή για την καλύτερη προστασία της υγείας τους: https://bit.ly/2PQSBn0»

Γιώργος Πατούλης Giorgos Patoulis

 

Πυρκαγιά Εργοστάσιο Μεταμόρφωση

Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή! Άμεση ήταν η ανταπόκριση μας και η συνδρομή μας ως #Περιφέρεια_Αττικής στην αντιμετώπιση της φωτιάς που ξέσπασε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης πλαστικών στη Μεταμόρφωση. 8 υδροφόρες της Περιφέρειας συνδράμουν την Πυροσβεστική στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης! Η Πυροσβεστική κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες! Παρακολουθούμε συνεχώς την εξέλιξη της κατάστασης και ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη κινητοποίηση! Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Είμαστε στο πλευρό τους, συνδράμοντας με όσα μέσα διαθέτουμε στη διαχείριση της κατάστασης! Έχουμε ήδη δώσει οδηγίες προκειμένου να προσέξουμε τη ρύπανση του περιβάλλοντος και της ατμόσφαιρας. Αναλυτικές οδηγίες για τους πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή για την καλύτερη προστασία της υγείας τους: https://bit.ly/2PQSBn0Γιώργος Πατούλης Giorgos Patoulis

Publiée par Giorgos Patoulis sur Samedi 15 août 2020

photo Euro2day

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

To Top