ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετήσια Απονομή Βραβείων Responsible Management Excellence EBEN GR στον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς 

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΝ Ελλάδας  Αντώνης Γκορτζής, πραγματοποίησε  την ετήσια διαδικτυακή απονομή βραβείων  Ηθικής την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020  σε live streaming.

RESPONSIBLE MANAGEMENT EXCELLENCE ΒΡΑΒΕΙΑ 2020

“Ethos & Social Responsibility In The Business World”

Ο Σύνδεσμος  Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς  συμμετείχε  για τρίτη χρονιά και βραβεύτηκε με Βραβείο Ηθικής. Ο Πρόεδρος  κ.Δημήτρης  Μαθιός  παρέλαβε το Silver award 2020

Χαιρετισμός του Δημήτρη Μαθιού ,Πρόεδρου ΣΒΑΠ από τη σημερινή βράβευση.

Κυρίες και κύριοι,

Αγαπητοί φίλοι,

Παραλαμβάνω με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το βραβείο σας, εκπροσωπώντας τον τιμώμενο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς,για δύο ξεχωριστούς λόγους:

Πρώτον γιατί βραβεύεται το κοινωνικό έργο ενός Βιομηχανικού Συνδέσμου. Και αυτό σημαίνει βράβευση της παρουσίας της βιομηχανίας στην κοινωνία με πράξεις, προσφορές και βοήθειες που ασφαλώς και επιβάλλει η επιχειρηματική ηθική.

Και δεύτερο γιατί η βιομηχανική αυτή συμμετοχή, μέσω του Συνδέσμου μας, έχει να κάνει με την εκπαίδευση, με την εκκλησία, με την δράση άλλων κοινωνικών ομάδων και γενικά με την παιδεία όπου στους κεντρικούς στόχους της βιομηχανίας είναι και η αποτελεσματική σύνδεση της παιδείας με την παραγωγή.

Σας ευχαριστώ για την τιμή,

Δημήτρης Μαθιός

Το όραμα του Συνδέσμου

 

Η συνύπαρξη της πολιτικής προστασίας του περιβάλλοντος με την πολιτική ανάπτυξης, σε όλους τους τομείς της οικονομίας, συνθέτει το αμετακίνητο πιστεύω, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς.

Στο πιστεύω δε αυτό, θεμελιώνεται και το όραμά μας για τον σκοπό, τους ορίζοντες και τις επιδιώξεις μας.

Ακλόνητη πεποίθηση μας είναι ότι, η σύγχρονη τεχνολογία, οι κανόνες του ανταγωνισμού και η επιχειρηματική ηθική, αποτελούν τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που περιέχεται στο όραμά μας.

Στην συνύπαρξη δηλαδή των δύο πολιτικών που παρουσιάσαμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι, η Πολιτεία, οι πολιτικοί αλλά και οι κοινωνικές ομάδες, μπορούν να αντιληφθούν την ανάγκη, να μην λειτουργεί η μία πολιτική σε βάρος της άλλης.

Να μην είμαστε υπερβολικοί στην προσπάθειά μας για το περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να μην ξεπερνάμε ποτέ, στο όνομα της ανάπτυξης και τα όρια του περιβάλλοντος.

Ζητάμε λοιπόν, από την Πολιτεία, την δημόσια διοίκηση και τον πολιτικό κόσμο, κατανόηση των αρχών αυτών και σφαιρική αντίληψη των πραγματικών αναγκών, για παραπέρα ανάπτυξη του τόπου μας μέσα στο φυσικό οικονομικό του περιβάλλον που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς θα επιμείνει στην ένταξη του πιστεύω του, στο αναπτυξιακό όραμα της χώρας γιατί η διεθνής πρακτική και η επιτυχημένη αναπτυξιακή στρατηγική των ανεπτυγμένων χωρών έχει μεταβάλλει σε αρχή και έχει χαράξει τους σχεδιασμούς της επάνω στην ανάγκη των δύο αυτών πολιτικών, για το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας.

 

Το ΕΒΕΝ αποτελεί τον παλαιότερο και κύριο εκπρόσωπο Επιχειρηματικής Ηθικής στον Ακαδημαϊκό και Επιχειρηματικό τομέα της Ευρώπης.

Δείτε  όλη  την εκδήλωση  εδώ:

https://www.facebook.com/536752936487632/videos/2452896168337801

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top