ΑΤΤΙΚΗ

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) στην 85η ΔΕΘ

Η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.) συμμετείχε στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μέσα από ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σκοπός αυτής της συμμετοχής ήταν η προβολή του αναπτυξιακού έργουτης Εταιρίας στον ευαίσθητο και καίριο χώρο της Αυτοδιοίκησης, για περισσότερα από 35 χρόνια..

Ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας,ηΑντιπρόεδρος Εύα Γκόγκου  και ο Διευθύνων Σύμβουλος Σπύρος Σπυρίδων,συνόδεψαν  την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, κ.κ.Μάκη Βορίδηκαι Στέλιο Πέτσα, στον εκθεσιακό χώρο της ΕΕΤΑΑ, προκειμένου να υποδεχτούν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, οι κ.κ. Μαραβέλιας και Σπυρίδων είχαν σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες από όλη την επικράτεια. Ενώ ιδιαίτερα  εποικοδομητική  ήταν η συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα κατά τηνοποία συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσανστο Δήμο.

Επίσης, συμμετείχαν στο Διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ που συνεδρίασε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ενημερώθηκαν για τα θέματα που απασχολούν το γραφείο της ΕΕΤΑΑ, στην πόλη.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι, η συμμετοχή της ΕΕΤΑΑ στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέδειξε για μια ακόμη φορά το ουσιαστικό έργο που επιτελεί, σε θέματα τοπικής ανάπτυξης,ως θεσμοθετημένος τεχνικός και επιστημονικός σύμβουλος της Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού, καθώς και φορέων της Κεντρικής Διοίκησης.

Φωτο ¨ από αριστερά , Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Σπύρος Σπυρίδων, η Αντιπρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Εύα Γκόγκου, Ο Υπουργός και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ.κ. Μάκης Βορίδης και Στέλιος Πέτσας αντίστοιχα και ο πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δημήτρης Μαραβέλιας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top