ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ  LOGISTICS  συμμετέχει στο ψηφιακό εργαστήριο του ΣΕΒ «ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ»

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετέχει με ομιλία στο Ψηφιακό εργαστήριο του ΣΕΒ με θέμα τις Ψηφιακές εφοδιαστικές αλυσίδες. Η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι δωρεάν.

 

Η Ελληνική Εταιρεία Logistics συμμετέχει με ομιλία στο Ψηφιακό εργαστήριο του ΣΕΒ με θέμα τις Ψηφιακές εφοδιαστικές αλυσίδες. Η παρακολούθηση του εργαστηρίου είναι δωρεάν…Η 4η βιομηχανική επανάσταση, αλλά και οι προκλήσεις του COVID-19 επιβάλλουν το μετασχηματισμό των παραδοσιακών γραμμικών εφοδιαστικών αλυσίδων σε δυναμικά και ευέλικτα μοντέλα, όπου όλα τα μέρη του δικτύου, επικοινωνούν και ανταλλάσσουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ψηφιακά εφοδιαστικά δίκτυα απολαμβάνουν ήδη οφέλη όπως: 25% μείωση των αποθεμάτων, 25% μείωση του κόστους των outbound logistics, 44% βελτίωση της αποδοτικότητας μεταφορικών μέσων και παγίων. Αυτά και άλλα πολλά θα συζητηθούν στο πλαίσιο του Ψηφιακού Εργαστηρίου που διοργανώνει ο ΣΕΒ, με θέμα: «Ψηφιακές Εφοδιαστικές Αλυσίδες», την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021, και ώρα 16.30.

Στη συζήτηση αυτή συμμετέχει κι η Ελληνική Εταιρεία Logistics, μέσω του Προέδρου της Βασίλη Ζεϊμπέκη, ο οποίος με παρέμβασή του θα μιλήσει για τον ρόλο της πανδημίας του COVID-19 ως επιταχυντή του ψηφιακού μετασχηματισμού του τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, στις 17.10μμ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης, αναμένονται οι: Andy Hancock, Global VP SAP, που θα αναλύσει τα οφέλη που προσφέρει η ψηφιοποίηση των διαδικασιών εφοδιασμού, καθώς και ο Richard Bradley, Director, Deloitte Switzerland, ο οποίος θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες στην εφοδιαστική. Στο εργαστήριο επίσης συμμετέχουν εμπειρογνώμονες από την Ολλανδία, τη Φιλανδία και την Ελλάδα για επιτυχημένες εφαρμογές ψηφιοποίησης εφοδιαστικών αλυσίδων σε επιχειρήσεις και εταιρίες 3PL.

 

Παρακολουθήστε δωρεάν το Ψηφιακό Εργαστήρι συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου εδώ:

https://www.sev.org.gr/…/Programma_Logistics_4.0_new.pdf

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top