ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών για το φθινόπωρο -Θα τη λατρέψουν οι καστανές

Η νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών για το φθινόπωρο -Θα τη λατρέψουν οι καστανές

Η νέα τάση στο χρώμα για το φθινόπωρο που θα λατρέψουν οι καστανές/Getty/Ideal Image

Το τέλειο χρώμα μαλλιών δεν είναι απλή υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, οι γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους.

 

Για να πετύχεις το τέλειο χρώμα, που σε κολακεύει ακόμα περισσότερο και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου, χρειάζεσαι έναν έμπειρο κομμωτή και αρκετές ώρες στο κομμωτήριο. Ακούμε όλο και πιο συχνά τη λέξη διάσταση στο χρώμα. Και δεν μπορεί να υπάρξει διάσταση με έναν μόνο τόνο.

 

Ετσι εξηγείται γιατί όλες οι σύγχρονες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών συνδυάζουν περισσότερους τόνους, «παίζουν» με ψυχρές και θερμές αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να υιοθετήσετε κάτι μεταξύ καστανού και ξανθού, δηλαδή bronde.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με την νέα καυτή τάση στο χρώμα των μαλλιών που θα λατρέψουν οι καστανές. Ενα χρώμα μαλλιών κομψό και σοφιστικέ που θα υιοθετήσουν οι πιο ενημερωμένες….

Ash Brown -Η νέα τάση στο χρώμα για το φθινόπωρο που θα λατρέψουν οι καστανές

Το τέλειο χρώμα στα μαλλιά δεν είναι απλή υπόθεση.

Για να πετύχεις τον τέλειο τόνο, εκείνον που σε κολακεύει περισσότερο καιαναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου, χρειάζεσαι έναν έμπειρο colorist και αρκετές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ακούμε όλο και πιο συχνά την λέξη διάσταση στο χρώμα.

Για να το εξηγήσουμε δεν μπορεί να υπάρξει διάσταση με έναν μόνο τόνο, γι’ αυτό και όλες οι σύγχρονες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών συνδυάζουν περισσότερους τόνους, «παίζουν» με ψυχρές και θερμές αποχρώσεις. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να υιοθετήσετε κάτι μεταξύ καστανού και ξανθού, δηλαδή bronde.

Το ίδιο συμβαίνει και με την πιο πρόσφατη αλλά και δημοφιλή τάση που θα λατρέψουν οι καστανές, η οποία δεν διαφέρει πολύ, τo Ash brown.

Είναι πιο σέξι αλλά και πιο λαμπερό απ’όσο ακούγεται. Είναι ένα ανοιχτό καστανό, με ψυχρά undertones στα χρώματα της άμμου. Σύμφωνα με τους ειδικούς color experts η τάση γίνεται όλο και πιο δημοφιλής και είναι αλήθεια μια κομψή επιλογή για το φθινόπωρο που έρχεται.

Ηδη πολλές σταρ και μοντέλα έχουν υιοθετήσει το Αsh brown και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όσο κοιτάζουμε τις φωτογραφίες τους τόσο θέλουμε να δοκιμάσουμε την γλυκιά και σοφιστικέ απόχρωση

 

Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/gynaika/i-nea-tasi-sto-hroma-ton-mallion-gia-fthinoporo

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top