ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Η EVAL θα συμμετέχει στο Olympic Yacht Show

Το πρώτο Olympic Yacht Show είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους λάτρεις των σκαφών!

Το Olympic Yacht Show είναι το μοναδικό event στην Ελλάδα με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία καθώς και στα Mega Yachts.

Δείτε περισσότερα για το  Olympic Yacht Show:

https://olympicyachtshow.gr/news-room/olympic-yacht-show-2021-premier/

 

Η EVAL υπερήφανα συμμετέχει στο Show και καλεί τους επισκέπτες να βρεθούν στην Olympic Marine από την 1 Οκτωβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου για να γνωρίσουν από κοντά την γκάμα των προϊόντων της, που αφορά τα πάντα για το σκάφος!

📍 Stand 73

Εταιρεία Κατασκευής & Εμπορίας Ναυτιλιακού και Σωστικού Εξοπλισμού

EVAL S.A. produces marine lifesaving equipment & accessories according to the latest international standards.

 E.G. Vallianatos S.A. was founded in 1976 by Evangelos Vallianatos with the trade name of EVAL as a manufacturer and distributor of yacht accessories

Η εταιρεία Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε., με την εμπορική / διακριτική ονομασία EVAL, ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών καταναλωτικών ειδών, αξεσουάρ σκαφών και σωστικών μέσων.

Σύντομο Ιστορικό

Η εταιρεία Ε. Γ. Βαλλιανάτος Α.Β.Ε.Ε., με την εμπορική / διακριτική ονομασία EVAL, ιδρύθηκε το 1976 από τον Ευάγγελο Βαλλιανάτο με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ναυτιλιακών καταναλωτικών ειδών, αξεσουάρ σκαφών και σωστικών μέσων. Η εταιρεία θεωρείται συνέχεια της “Β.Α.Κ.” με ιδρυτή τον Γεώργιο Βαλλιανάτο στις αρχές του 1960 έως 1975. Η πρώτη έδρα της εταιρείας ήταν στο Περιστέρι (Βασιλέως Αλεξάνδρου 4) όπου για ιστορικούς λόγους, καθώς και για επαφή με τους καταναλωτές, υπάρχει μέχρι και σήμερα εκθεσιακός χώρος. Αρχικά η εταιρεία ξεκίνησε με 5 άτομα προσωπικό και έχοντας ως έδρα χώρο μόλις 200 τμ.

Σήμερα η εταιρεία απασχολεί 25 άτομα ως διοικητικό προσωπικό και 30 άτομα ως ειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. Η έδρα της είναι πλέον στα Άνω Λιόσια, Τζαβερδέλλα, με την συνολική έκταση των εγκαταστάσεών της να ξεπερνά τα 5.000 τ.μ.

Το εργοστάσιο

Η εταιρεία στο εργοστάσιό της παράγει μία μεγάλη γκάμα σωστικών μέσων καθώς και κάθε είδους ναυτιλιακών ειδών. Σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων ιδιωτικής επωνυμίας της EVAL είναι η υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών. Επίσης τα παραγόμενα προϊόντα ελέγχονται αυστηρά από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου. Οι γραμμές παραγωγής συνεχώς αυξάνονται και βελτιώνονται.

Στον χώρο του εργοστασίου η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους. Η διαχείριση και διακίνηση των προϊόντων γίνεται με την βοήθεια νέων τεχνολογιών : ERP software, Bar Codes κ.τ.λ..

  1. EVAL εφαρμόζει -σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανονισμούς-, αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που διέπει όλη την γραμμή παραγωγής καθώς και τις δοκιμές νέων υλικών και πρώτων υλών.

Η ίδια η εταιρεία έχει διασφαλιστεί με το πιστοποιητικό ποιότητας ISO – 9001: 2008 από τον οίκο PRStatkow S.A. ενώ τα προϊόντα που παράγει συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά και εγκρίσεις (SOLAS 74, LSA Code- SOLAS 96/98/ EC, IMO MSC.200(80) & IMO MSC.207(81) και είναι εγκεκριμένα από διεθνείς φορείς όπως LLOYD’S, PRS, TUV & RINA.

Δείτε περισσότερα:


http://www.eval.gr/

21 0559 0872

Αποστολή μηνύματος

marketing2@eval.gr

Υπηρεσίες σκαφών

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top