ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η OnLine Data στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο «Sm@rt Cities – Digit@l Citizens 2020»

Καλλιθέα, 16 Οκτωβρίου 2020 – Η πανδημία του κορονοϊού, ειδικά κατά την περίοδο της καραντίνας απέδειξε τη σημασία της τεχνολογίας στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών όλων -πολιτών, φορέων, κρατικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει καταστεί πλέον κομβικός για τη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, όσο και τοπικής αυτοδιοίκησης, γεγονός που θα συζητηθεί στο πλαίσιο του 5ου Ετήσιου Συνεδρίου «Sm@rt Cities – Digit@l Citizens 2020», το οποίο στηρίζει χορηγικά, ως Bronze Sponsor, η OnLine Data. Το συνέδριο με κεντρικό τίτλο «Η πανδημία ως ευκαιρία ψηφιακού μετασχηματισμού των πόλεων της Ελλάδας» θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου, από τις 9.30-15.00.

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών του Συνεδρίου είναι ο Πρόεδρος της OnLine DataΝίκος Ροδόπουλος, καθώς και ο  Business Development Director & Μέλος ΔΣ της OnLine DataΧριστόφορος Χατζηθεοδώρου.

Οι μεγάλες κρίσεις όπως η υγειονομική και οι φυσικές καταστροφές, όπως οι πλημμύρες, δοκιμάζουν τον κρατικό και τον αυτοδιοικητικό μηχανισμό. Η Πολιτική Προστασία μέσω της ψηφιοποίησης αποκτά πολύτιμα εργαλεία για επάρκεια πόρων και υποδομές. Η OnLine Data θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση κρίσεων μέσα από την ψηφιοποίηση πόρων και διοικητικών διαδικασιών προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας.

Το παρών στο Συνέδριο θα δώσουν επίσης Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, Πολιτικοί, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, Στελέχη της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στελέχη της αγοράς Πληροφορικής και Ψηφιακών Επικοινωνιών, Πανεπιστημιακοί και Ερευνητές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το scdc.e-expo.gr

Μάθετε περισσότερα για την OnLine Data στο www.onlinedata.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top