ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η SAS TECHNOLOGY συμμετέχει στην έκθεση DEFEA με Ελληνικά Drones

Η   S.A.S Technology, μέλος του δυναμικού επιχειρηματικού Ομίλου «Spirit-World-Group» είναι η πρώτη  Ελληνική εταιρεία που  κατασκεύασε  Drones στην Ελλάδα.Θα συμμετέχει στην   DEFEA, στο Metropolitan  Expo Center   στο stand 3024  3E25 από 13 έως 15 Ιουλίου 2021.

Δείτε περισσότερα για την Ελληνική Εταιρεία κατασκευής Drones  SAS- Αεροναυπηγικά  Συστήματα  ΑΕ

 

https://sas-tech.gr/

https://www.piraeus365.gr/spirit-aeronautical-systems-sas-technology%cf%80%ce%bb%cf%8e%cf%81%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%bd%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83/

 

Η DEFEA – Defence Exhibition Athens θα πραγματοποιηθεί 13-15 Ιουλίου 2021 στην Αθήνα και θα αποτελέσει μια διεθνή έκθεση υψηλού επιπέδου, -όπου οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες θα παρουσιάσουν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας. Με την αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ, η DEFEA θα παρουσιάσει μια έκθεση αντάξια της σημαντικότητας της γεωπολιτικής της θέσης.

 

Γιατί DEFEA

Η DEFEA, που θα διοργανωθεί στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2021 έρχεται σε μια εξαιρετική συγκυρία για την ανάπτυξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και επανατοποθετεί τη χώρα μας στο χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων.

Οι Έλληνες εκθέτες θα ωφεληθούν, καθώς θα έρθουν σε επαφή με τις ελληνικές Ε.Δ, να συνάψουν συνεργασίες με διεθνείς κολοσσούς και να δικτυωθούν με εταιρείες στον τομέα της άμυνας, της ενέργειας, της ασφάλειας και των νέων τεχνολογιών.

Συνεργάτης της έκθεσης DEFEA είναι ο ΣΕΚΠΥ που εκπροσωπεί πάνω από 150 πιστοποιημένες ελληνικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της άμυνας.

Η DEFEA θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας,

Με τη συνεργασία του ΣΕΚΠΥ και την πολύτιμη αιγίδα και αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η DEFEA θα  παρουσιάσει μια έκθεση αντάξια της ιστορίας των αμυντικών εκθέσεων της χώρας και της σημαντικότητας της γεωπολιτικής της θέσης.

Στόχος της να γίνει το σημείο αναφοράς για την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Α. Μεσογείου.

Η έκθεση τελεί επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και την Υποστήριξη της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής και Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) και της Ένωσης Ελληνικών Βιομηχανιών Διαστημικής Τεχνολογίας & Εφαρμογών (ΕΒΙΔΙΤΕ).

Εκθέτες που συμμετέχουν:

https://defea.gr/el/exhibitorlist/

(+30) 2.111.801.801

info@defea.gr

EXHIBITION OPENING TIMES

Τρι 13 Ιουλίου: 10:00 – 17:00

Τετ 14 Ιουλίου: 10:00 – 17:00

Πεμ 15 Ιουλίου: 10:00 – 17:00

METROPOLITAN EXPO

Αθήνα Διεθνής  Αερολιμένας “Ελ. Βενιζέλος”

Σπάτα 190 19

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Επικαιρότητα 14ης Ιουλίου 2021 - Piraeus365

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

To Top